Maak kennis met onze blije klanten – Bennie

Elke dag verwelkomen wij met plezier talloze blije klanten in onze 30 kringloopwarenhuizen. Terwijl de ene klant door de rekken struint op zoek naar unieke tweedehands kleding, is de ander op jacht om zijn of haar verzameling uit te breiden. Dit wekt onze nieuwsgierigheid naar hun verhalen. Vandaag laten we je kennismaken met Bennie, een professionele verzamelaar. We kregen de kans om een kijkje bij hem thuis te nemen.

Bennie wandelt regelmatig binnen bij Het Goed in Nijmegen om zijn zoektocht (opnieuw) te beginnen. Zijn thuisverzameling is indrukwekkend, maar zijn zoektocht is gericht. Zijn focus ligt voornamelijk op (speelgoed)auto’s, vintage speelgoed en verzamelitems van Bassie en Adriaan. Er wordt flink verzameld, en we voelden ons vereerd dat we zijn collectie thuis mochten bewonderen.

Bennie draait zijn hoofd echter niet om voor andere unieke items, vooral als ze een link hebben met Nijmegen. Als het een match is, belandt het in het paarse winkelmandje. Volgens Bennie is winkelen bij Het Goed echt ontspannend, en dit is dan ook zijn dagelijkse bezigheid.

Heb jij ook een Goed verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur ons gerust een berichtje op Instagram @hetgoed.

De foto’s gaan hieronder nog door, dus scroll zeker nog eventjes verder!