Lol in de paskamer

Een gezellige zaterdagmiddag in onze winkel in Assen. Twee meiden zijn druk op zoek naar leuke kleding en samen spitten ze alle rekken na. Ze gaan zelfs tegenover elkaar staan per kledingrek zodat ze niets missen.
De jonge dames hebben duidelijk een missie.

Meiden met een missie

Na al hun speurwerk hebben ze allebei hun mandje vol, dus op draf naar de paskamer. Oh nee ☹ er is nog maar één paskamer vrij. En natuurlijk willen zij tegelijkertijd passen en naar buiten lopen om elkaar de kleding te laten zien. Ik was al naar hen toe gelopen en ja hoor, daar kwam de vraag, uhh mevrouw mogen wij samen in één paskamer? Natuurlijk mogen jullie samen in de paskamer als dat lukt ?

Normaal staan we het niet toe, maar ik ben in de buurt en voor dit gezellige stel maakte ik graag een uitzondering.

Wat een leuke vriendelijke jonge dames. Natuurlijk was het lachen gieren brullen in de paskamer. ?  Ik hoorde dat allemaal aan; “Is dit niet te groot? of “Is ’t niet iets te kort? Staat het mij eigenlijk wel? Wel eerlijk zeggen, zei de één tegen de ander,” zo ging dat nog een tijdje door.

Missie geslaagd!

Eenmaal bij de kassa met rode koontjes, hebben ze een hele stapel kleding in hun mandjes geshopt. Helemaal blij, dus missie geslaagd. Ik praat nog even gezellig met ze na:

Goed geslaagd zo te zien, wat ik zo leuk vind van jullie dat jullie tweedehands kleding kopen in plaats van nieuwe?

Meiden: Nou dat zit zo, dat komt eigenlijk door onze ouders.

Oké vertel!

Meiden: Wij krijgen van onze ouders kleedgeld elke maand, maar als wij de kleding kopen bij Het Goed, dan betalen onze ouders dat alsnog aan ons terug. Wij komen hier heel graag en de kleding is mooi en leuk.

En weten jullie ook als het niet meer past dat je de kleding dan weer kunt inleveren bij ons?

Meiden: Ja hoor, onze ouders brengen het altijd bij jullie achter bij het magazijn.

Ik vind jullie geweldige lieve meiden, dus geef ik jullie een enquêteformulier mee waarmee je €50,00 kunt winnen. Goed lezen hoor, want misschien hebben jullie nog leuke ideeën voor de winkel ?

Al giechelend en denkend aan de €50,00 kans, gaan ze tevreden naar huis.

Meiden: Dag mevrouw………tot de volgende keer !

Wat een mooi stel?

 

Wist je dat we bij Het Goed in Assen jaarlijks ruim 72.000 klanten blij maken met een product dat gekocht is in onze winkel? Door dit hergebruik besparen we samen 846 ton CO2 en dat is heel Goed nieuws.

Het Goed Assen,
Blokmakerstraat 4,
9403 VD ASSEN

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.