Kringloopwarenhuis Het Goed genomineerd voor de Konnekt’os MVO prijs

Met trots kondigen we aan dat Het Goed genomineerd is voor de Konnekt’os MVO prijs. Konnekt’os is een platform in Midden-Limburg dat zich focust op inclusief ondernemen. De MVO-prijs is daarmee een eervolle verdienste die een belangrijk, maatschappelijk thema op de kaart zet: als ‘meest inclusieve werkgever van Midden-Limburg’ laat de winnaar iedereen meedoen in haar organisatie. Naast Het Goed, zijn ook de Heerschap Groep en Vermaat (La Place) genomineerd.  

Het staat buiten kijf dat deze nominatie een eer is én goed aansluit op onze sociale ambities. Naast hergebruik van gebruikte spullen, maakt Het Goed werk van werkgelegenheid. In ons werkwarenhuis bieden we passend werk aan een brede groep mensen vanuit de zorg, participatie en onderwijs. Hiermee kunnen zij zich op een laagdrempelige manier ontwikkelen en een waardevolle bijdrage leveren aan de circulaire economie. De kans om daarna een baan te vinden bij een regulier bedrijf wordt hierdoor ook vergroot. 

Door onze speciale begeleidingsmethode heeft Het Goed eerder al de hoogste PSO-certificering ontvangen. Op deze manier leveren we op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage aan sociaal ondernemerschap. 

Konnekt’os MVO prijs 

De titeldrager van de Konnekt’os MVO prijs ziet talent en creëert mogelijkheden voor haar werknemers. Of iemand nu hoog-, laag-, of helemaal niet opgeleid is; extra hulp en begeleiding nodig heeft bij het vinden en houden van werk; of de Nederlandse taal nog niet helemaal machtig is. De titeldrager kijkt verder dan prestaties, vraagt niet naar het gat in een cv en focust op de persoon achter de sollicitant in plaats van enkel de brief.  

Op woensdag 17 april zal de winnaar van de MVO Prijs 2024 bekend worden gemaakt tijdens het voorjaarsevenement van Konnekt’os op een spectaculaire plek in de gemeente Maasgouw.