Zaterdag 11 november: opening kerstmarkt in Deventer

De dagen worden steeds korter, waarmee we het seizoen inluiden van warme chocolademelk, knusse sferen in huis, en dus ook de voorbereiding op Kerst. Ook bij Het Goed. Bij alle kringloopwarenhuizen koop je in de kerstshop de leukste kerstballen en feestelijke decoratie, maar dan tweedehands én voordelig.

De ene winkel pakt nog meer uit dan de andere, en Het Goed in Deventer is er een die graag grootser dan groots uitpakt. Aanstaande zaterdag 11 november wordt het feestelijke startschot voor de kerstmarkt in Deventer gegeven. Kom je ook gezellig langs?

Zorg ervoor dat je met een lege boodschappentas komt, want er staan – zoals elk jaar – schitterende kerstspullen op jullie te wachten. Zo vul je een tas met al je favoriete kerstballen voor 3,99 euro. Laat je verder verrassen door alle kerstdecoratie die je huis zal omtoveren tot een oase van warmte en gezelligheid.

Maar dat is nog niet alles! Buiten wacht een prachtige zweefmolen, er is gratis suikerspin om van te smullen, en glühwein en warme chocolademelk om op te warmen. Maar laten we vooral niet vergeten waar het allemaal om draait: de magische kerstsfeer die je bij Het Goed kunt vinden.

Ga je samen met Het Goed voor een duurzame kerst? Graag tot zaterdag in Deventer, of bij een van onze andere kringloopwarenhuizen van Het Goed waar het kerstfestijn inmiddels al is gestart.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.