Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? Wij zijn er blij mee.

Maak een ophaalafspraak

Kerst bij Intratuin en Het Goed

Alle (kerst)ballen verzamelen

Intratuin maakt Het Goed

Groenspecialist Intratuin en kringloopwarenhuis Het Goed zijn een samenwerking aangegaan. Om iedereen een schitterende kerst te bezorgen, roepen Intratuin en Het Goed op om vanaf 1 november alle ballen te verzamelen en oude kerstballen in te leveren bij één van de inzamelpunten.

Geef kerstballen een tweede leven

Om iedereen van een schitterende kerst te voorzien opent Intratuin vanaf 1 november in al haar vestigingen een inzamelpunt voor oude kerstballen. Het tuincentrum zorgt ervoor dat er mooie kerstpakketten van worden gemaakt voor 200 gezinnen die het wat minder breed hebben. Om de pakketten zo compleet en feestelijk mogelijk te maken voegt Intratuin een kunstkerstboom en lichtsnoer toe en Het Goed een cadeaubon. Per vestiging van Intratuin worden minstens vijf volledige pakketten weggegeven. Zie ook intratuin.nl/xmasforall “Met deze actie willen we graag iets terug doen, zowel voor de mensen als voor het milieu. We zien dat veel mensen elk jaar nieuwe 

kerstversiering kopen, maar wat gebeurt er met de oude? Zonde als dit in de kast blijft liggen of wordt weggegooid. We hopen met de actie veel kerstballen te redden en tegelijkertijd de mensen die het iets minder breed hebben een vrolijke kerst te bezorgen met een schitterend aangeklede kerstboom!” aldus Peter Paul Kleinbussink, directeur van Intratuin.

Intratuin maakt Het Goed

Om de inleveractie zo succesvol mogelijk te laten zijn en het voor de consument zo makkelijk mogelijk te maken om oude kerstballen in te leveren, kan dit bij zowel alle Intratuin vestigingen als bij alle 29 kringloopwarenhuizen van Het Goed. De overgebleven kerstballen – die niet meer in de pakketten passen – worden na de actie gedoneerd aan Het Goed. Door deze samenwerking zetten beide partijen zich in om de levensduur te verlengen en worden mensen blij gemaakt met prachtige herbruikbare kerstspullen.

Het Goed is een sociale onderneming die in bijna 30 jaar is uitgegroeid tot Nederlands grootste keten van kringloopwarenhuizen. De kringlooporganisatie zet zich in voor een betere arbeidsparticipatie en een circulaire samenleving. Aan het merendeel van de ruim 1350 medewerkers wordt speciaal op hen afgestemd passend werk geboden, gericht op ontwikkeling en doorstroom naar een reguliere baan of een vervolgopleiding.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.