Ik hou van tweedehands – Het verhaal van onze gunners

Bij kringloopwarenhuis Het Goed delen we een grote voorliefde voor tweedehands. Aan de ene kant hebben we alle gezellige klanten die rondstruinen op zoek naar nieuwe tweedehands schatten. Maar deze schatten kunnen alleen worden gevonden dankzij onze gunners. En met het lenteseizoen op komst, waarin menig persoon vaak het huis grondig opruimt, vroegen we aan degenen die spullen inleveren bij de ontvangst goederen waarom ze dat graag bij Het Goed doen.

Het Goed Enschede

Jan arriveerde met een auto vol dozen met kringloopgeluk bij Het Goed Enschede. Hij deelde zijn liefde voor tweedehands en antwoordde kort maar krachtig op de vraag waarom hij al deze spullen bracht: “Omdat alles nog goed is!” Kijk, dat zijn de woorden die waar we erg blij van worden. Herbruikbare spullen verdienen een tweede, of misschien zelfs derde of vierde leven.

“Noem mij maar Jan, zo heten alle mannen van mijn leeftijd,” voegde deze vrolijke gunner eraan toe. Hoewel zijn echte naam misschien niet Jan is, bracht hij spullen waar we enorm blij van worden. Wilbert testte meteen de meegebrachte panfluit. “Mooi hé? Hij doet het!”

Het Goed Best

Een vriendelijke gunner komt langs om enkele kledingitems en een paar snowboots in te leveren bij Het Goed Best. Ze vertelt dat ze samen met haar dochter regelmatig op zoek gaat naar toffe tweedehands vondsten, en ze wisselen hun gevonden schatten graag af. Haar liefde voor tweedehands gaat verder dan persoonlijk plezier, want ze zegt: “Ik vind het zelf leuk, en ik hoop er ook anderen mee blij te maken, vooral degenen die wat minder te besteden hebben!”

 

Word je door deze gunners ook geïnspireerd om het huis op te ruimen? Gun jouw herbruikbare spullen ook een nieuw leven en lever ze in bij kringloopwarenhuis Het Goed bij jou in de buurt

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.