Het Goed is ZML stageverlener van het jaar!

De beste stageverlener voor ZML stages

Op 13 juni was Het Goed Best vertegenwoordigd bij de WAS-dag (Werken Als Stagiair), het stagecongres van ZML-scholen in de regio Eindhoven.

Dit inspirerende evenement vond plaats in het prachtige Pullman Hotel in Eindhoven, dat belangeloos zijn gastvrijheid bood. Een fantastisch gebaar!

Tijdens deze bijzondere dag kregen de leerlingen waardevolle informatie van diverse organisaties en werkgevers over potentiële werkplekken. In de middag kregen de leerlingen van het VSO (Voortgezet Speciaal Onderwijs) de gelegenheid om presentaties te geven over hun stage-ervaringen.

Aan het einde van de dag werden de ‘Stageverlener van het jaar’-awards uitgereikt door elke deelnemende school. Met trots delen wij mee dat MBS Eindhoven ons deze eer heeft toegekend. Onze stagiaires Dennis en Samrawit hadden een prachtige slinger gemaakt en mochten deze aan ons overhandigen. We zijn ontzettend blij en trots met deze erkenning, en hebben de slinger een speciaal plekje in de kantine gegeven.

Het winnen van deze prestigieuze titel is een bevestiging van ons voortdurende streven naar kwaliteit in het bieden van stageplaatsen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat de ZML-scholen in ons stellen en zetten ons onverminderd in om de leerlingen een waardevolle leerervaring te bieden.

Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en samen het verschil te maken voor jonge mensen die hun weg zoeken op de arbeidsmarkt.

#StageverlenerVanHetJaar #ZMLscholen #SamenSterk

ZML Stage

 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.