Het Goed is uitgeroepen tot meest duurzame retailer van het jaar!

🏆 Kringloopwarenhuis Het Goed is Sustainable Retailer of the Year 2023/2024 en daar zijn we ongelooflijk trots op!

Kringloopwarenhuis Het Goed is met trots uitgeroepen tot ABN AMRO Sustainable Retailer of the Year 2023/2024. Deze bekroning is een erkenning van onze inzet voor duurzaamheid en onze missie om werk te maken door hergebruik.

Deze prijs is een eerbetoon aan de ongelooflijke toewijding van onze 1800 medewerkers, die dag in, dag uit met passie en betrokkenheid werken aan onze moderne en frisse warenhuizen waarin we van tweedehands het nieuwe nieuw maken.

We hadden dit nooit kunnen realiseren zonder onze geweldige klanten. Het is met groot genoegen dat we jullie bedanken voor jullie onschatbare steun en betrokkenheid. Zonder jullie zouden we niet zijn waar we vandaag zijn.

Deze belangrijke onderscheiding drijft ons ook om andere retailers aan te moedigen om zich bij ons aan te sluiten in het bevorderen van hergebruik. We zijn vastbesloten om actief te zoeken naar samenwerkingsmogelijkheden, omdat we geloven dat we samen het verschil kunnen maken en de duurzame beweging in onze buurt kunnen versnellen!

We hopen dat dit goede nieuws ook jou inspireert om deel uit te maken van onze missie en onze moderne en duurzame kringloopwarenhuizen te bezoeken.