Henriëtte: “Eerst naar de kringloop voordat ik écht iets nieuws ga kopen”

Dat is het motto van Henriëtte van Schaik. Henriëtte uit Gorssel komt vrijwel iedere week bij Het Goed Hengelo. Dat is nog best een eindje rijden vanaf haar woonplaats. Henriëtte is daarom ook vaak een hele dag in Het Goed te vinden. Op zoek naar iets specifieks of gewoon ‘lekker rondneuzen’. De afgelopen weken is Henriëtte op zoek naar spullen voor haar zoon.

Hij heeft een nieuw huis en zoekt nog spullen voor de inrichting.

Naast Het Goed in Hengelo komt Henriëtte ook in kringloopwinkels in Haaksbergen en Oldenzaal. Maar Hengelo blijft toch haar favoriet, aldus Henriëtte zelf.

“Gemotiveerd personeel: dát speelt mee met jullie succes!”

Henriëtte is geen eendagsvlieg als het gaat om het bezoeken van kringloopwinkels. Vanaf haar 20e jaar komt ze al regelmatig in verschillende kringlopen, zo ook bij Het  Goed Hengelo.

“Jullie hebben een groot aanbod en veel diversiteit. De winkel ziet er mooi en verzorgd uit en het personeel is gemotiveerd en behulpzaam. Dat speelt mee met jullie succes”.

Dank je wel Henriëtte voor dit mooie bericht. Benieuwd naar meer mooie en ontroerende verhalen van blije klanten, kijk dan op deze pagina.