Hafieda stroomt door naar betaald werk

Hoe goed is dat!

Hafieda was medewerker bij Het Goed in Enschede. Ze is ongeveer een half jaartje geleden begonnen, april 2020. In het begin vond Hafieda het spannend en was het erg wennen, maar ze vond al snel haar plek.

Ze heeft haar uren opgebouwd en veel verschillende dingen in de winkel gedaan, totdat het moment kwam dat ze klaar was om door te stromen naar een betaalde baan.

Inmiddels heeft ze werk gevonden bij de KPN en is daar deze week begonnen met een trainingsprogramma. Fantastisch hoe ze zich in korte tijd heeft ontwikkeld en wat fijn dat ze een betaalde werkplek heeft gevonden. Ze kwam ter afsluiting haar collega’s een traktatie en dit lieve kaartje brengen.

We wensen Hafieda heel veel succes en een mooie nieuwe toekomst!

 

Mooi voorbeeld van iemand die bij Het Goed de kans kreeg om in eigen tempo de weg terug te vinden in het arbeidsproces. De een heeft een paar weken nodig, de ander een half jaar, net als Hafieda, en soms langer. Maar het feit dat ze weer meedoen, dat is belangrijk. Weer dagritme en werkritme krijgen en ‘s avonds thuiskomen met een verhaal. Dat gunnen we iedereen.