Groot enthousiasme tijdens Green Make Over in Nijmegen

Groot enthousiasme tijdens Green Make Over in Nijmegen

Afgelopen zaterdag 21 september mocht Het Goed weer deelnemen aan het SBS6 programma Green Make Over van Gwen Jansen. Dit keer was Nijmegen het toneel voor de aflevering. Een studentenhuis aan de Sint Annastraat kreeg de inmiddels al steeds meer bekende ‘Green Make Over’.

Inspiratie opgedaan

Speciaal voor de inwoners van Nijmegen lag de groene loper uit op de St. Annastraat. Daar stond die dag het mobiele Green Make Over Inspiratiehuis. Nijmegenaren konden daar kennis maken met allerhande groene tips en tools om zelf ook aan de slag te gaan met een eigen duurzame make over thuis. Om 10.30 uur werd dit Inspiratiehuis geopend door wethouder Duurzaamheid Harriët Tiemens in het bijzijn van de studenten, de stichting, alle Green Make Over experts en de voltallige crew en cast.

Het was weer een intensieve maar vooral ook gezellige filmdag boordevol duurzame aanpassingen en groene tips. We hebben weer een aantal mooie shots mogen opnemen om te laten zien wat onze duurzame impact is en om ons keurmerk ( 100% kringloop) verder toe te lichten.

Wat een dag weer! Mensen een Goed gevoel geven blijft toch fantastisch!

 

Groene groet,
Eric Alberts, regio bedrijfsleider

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door 100%kringloop!

TV verslag van deze dag wordt gedaan op 27 oktober om 16.25 uur in het SBS6 programma Green Make Over.