Het Goed heeft GOUD in handen

🥇 Kringloopwarenhuis Het Goed is Sustainable Retailer of the Year 2023/2024 en daar zijn we ongelooflijk trots op!

Het is een bekroning op onze inzet voor duurzaamheid én onze missie; werk maken door hergebruik. Lees hier meer over onze missie, en waarom we doen wat we doen, en voor wie.

Feest award het goed

Ontzettend TROTS

Deze prijs hebben we samen verdiend, dankzij de betrokkenheid van iedereen die meewerkt bij Het Goed. Dag in, dag uit zetten meer dan 1800 medewerkers zich vol enthousiasme in onze frisse kringloopwarenhuizen.

In 30 winkels door heel Nederland vind je kringloopgeluk, vintage pareltjes en vooral mooie mensen. Van de kassière tot de chauffeur, vrijwilligers, stagiaires en vaste krachten: we zijn blij, maar vooral ook ontzettend TROTS op al deze teams, bestaande uit verschillende mensen met mooie verhalen.

Collega deventer prijs

Jullie, bedankt!

Samen met jullie, onze klanten, maken we de wereld steeds een stukje duurzamer. Bedankt! Bedankt voor alle herbruikbare spullen, bedankt voor het vertrouwen en bedankt dat jullie kiezen voor tweedehands. Want tweedehands is het nieuwe nieuw.

We willen samen met andere retailers de duurzame beweging versnellen. Samenwerken om hergebruik groter te maken, zodat het meer dan vanzelfsprekend wordt. Het verschil maken, doen we allemaal samen. Daarom is deze prijs ook voor jou en voor iedereen die deel uitmaakt van onze missie, plannen en doelen.

Samen maken we Het Goed én de wereld elke dag een stukje duurzamer! 💜

lp cd dvd award

Collega award