Goed verhaal uit Eindhoven: nominatie voor Beste Leerbedrijf 2024

Deze week was het nóg een keer feest bij kringloopwarenhuis Het Goed. Niet in alleen Deventer, maar ook in Eindhoven werd een nominatie voor Beste Leerbedrijf in de sector handel in ontvangst genomen.

Filiaalleider Rik is bij Het Goed Eindhoven genomineerd voor het Beste Leerbedrijf in de sector handel voor Het Goed Eindhoven, en staat daarmee in de top 10. Gisteren mocht hij deze nominatie in ontvangst nemen. Daar hoorde natuurlijk ook een lekker stuk taart bij.

De nominatie werd uitgereikt door Anique van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Deze organisatie begeleidt studenten voor op de arbeidsmarkt. Dit doen zij in samenwerking met professionals in het MBO, 250.000 leerbedrijven en 300.000 praktijkopleiders.

”Praktijkleren kan niet zonder leerbedrijven, waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Waar ze mogen rekenen op een veilige omgeving, deskundige begeleiding en voldoende tijd om de juiste vaardigheden op te doen.” – SBB

Het Goed Eindhoven is dus één van die vele kwalitatieve leerbedrijven – en daar mogen Rik en zijn team erg trots op zijn. Samen maken we Het  Goed!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.