Goed geslaagd, MBO2 diploma op zak

Deze groep leerlingen van het Albeda College, die bij binnenkomst verlegen de kat uit de boom keken, zijn in hun stageperiode uitgegroeid tot een enthousiaste groep met veel meer zelfvertrouwen. Deze eerste lichting van in totaal 14 studenten is op 1 februari 2021 gestart, op twee locaties van Het Goed in Vlaardingen en Schiedam. Én afgelopen week mochten ze hun diploma in ontvangst nemen. Wij feliciteren de studenten met dit prachtige resultaat!

De studenten volgden een verkort BOL-traject. Het doel van het pilotproject ‘Servicemedewerker’ was studenten binnen 20 weken, een diploma MBO2 te laten behalen, waarbij opleiding en stage onderdeel waren van het traject. Met het diploma op zak hebben ze behalve een MBO2 diploma ook een startkwalificatie voor het MBO 3 4. En daarmee krijgen ze de mogelijkheid om verder door te groeien.

De samenwerking van Het Goed met het Albeda College is goed geslaagd.  Het project wordt voortgezet en daarmee komt er per september een nieuwe groep studenten van het Albeda College in Vlaardingen stagelopen. Wij zijn blij met de mooie samenwerking omdat we graag willen dat iedereen een kans krijgt mee te doen om zo zijn of haar talent verder te ontwikkelen.

Samen maken we Het Goed

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.