Eindelijk iets voor boven de bank

In april dit jaar zijn we verhuisd, weliswaar maar 4 straten maar toch een hele andere woonbeleving en natuurlijk een heel ander huis.In dit huis hebben we in de woonkamer van die mooie hoge muren, wel 3 meter hoog. Eigenlijk 2.98 om exact te zijn. Vanaf het moment dat de bank geleverd was en de plantjes allemaal een plekje hadden, waren we op zoek naar iets voor boven de bank. We hebben heel wat dingen bedacht en ik kon uren op Pinterest rondkijken voor inspiratie. En hoe mooi en perfect gestyled het ook allemaal was, voor mij had niets de wauw-factor.

En toen 15 augustus. We waren net op kraambezoek geweest bij ons nieuwe neefje Jur in Weert en dachten: ‘goh laten we even langs een kringloop rijden in de buurt.’ En dat was Het Goed in Valkenswaard. We waren immers nog op zoek naar een aantal kleine tafeltjes of krukjes voor naast de bank.

De wauw-factor

En toen ineens stond daar zomaar hoog bovenop een plank de wauw-factor. Wat een prachtige verschijning, zo bijzonder en anders, en ook nog eens precies matchend met de kleur van onze bank. Een prachtig groot borduurwerk. Zo uit de verte heel mooi, maar dichterbij toch wel erg groot, misschien wel te groot? Nou zeker te groot, het past niet in de auto, en de prijs…beetje aan de hoge kant maar ach dit is wel een uniek stuk!

Momenten van twijfel

Wel zonde als we deze laten liggen, tja ook wel duur, en past niet makkelijk in de auto. Nee niet voor ons bestemd. Afrekenen en naar huis (we wonen in Almere).

Bij de auto toch nog twijfel, laten we anders toch nog even meten en kijken of het past…..

Iets bijzonders

20 minuten later rijden we weg met fantastisch borduurwerk, perfect passend op de achterbak, zeer tevreden naar huis.
En nu pronkt ie boven de bank. Ik geef toe je moet ervan houden, maar het is in ieder geval iets bijzonders.

Dank je wel Het Goed Valkenswaard!