Een droom kwam uit …

Een paar weken geleden kreeg Het Goed Nijmegen van de stichting dream4kids van hun dromenvangers Lisette en Jacinta de vraag of ze hen wilden helpen.

Dream4kids is een stichting die kinderen met een trauma een droomdag bezorgen. De dromenvangers wilde voor het gezin, waar ze de droom van de 4 kinderen hebben opgehaald, iets extra’s doen. Het interieur van het gezin was namelijk aan vervanging toe, zodoende kwamen ze bij Het Goed terecht. Het Goed Nijmegen wilde hier natuurlijk graag aan meewerken.

Samen spullen verzamelen

Alle medewerkers hebben spullen verzameld voor het gezin. Iedereen was erg enthousiast. Er was al heel snel speelgoed, servies, banken en tafels verzameld. Genoeg om deze bijzondere droom uit te laten komen.

Droomdag

Op zondag 1 juli heeft het huis een metamorfose gekregen en hebben de dromenvangers met een team vrijwilligers het huis voorzien van een likje verf en is het daarna opnieuw ingericht. Het gezin was ontzettend blij met de nieuwe spullen, de kinderen vinden het geweldig dat ze nu met zijn allen samen aan tafel kunnen eten. Naast deze verrassing krijgt het gezin over een paar weken ook nog een droomdag.

Mooi dat Het Goed Nijmegen mocht bijdragen om deze droom te laten uitkomen.