De Kringlopera: Het Goed Hoogeveen & KASKO organiseren theatervoorstelling voor zo’n 200 bezoekers

In september 2022 nam theaterproduktiebedrijf KASKO uit Zwolle contact met Het Goed Hoogeveen op, met het idee om samen te werken. De bedoeling was een musical-, of zelfs operavoorstelling in het kringloopwarenhuis te organiseren, met zowel professionele acteurs als lokale amateurs (waaronder Het Goed-medewerker Jerry!). Daar hoefden we niet lang over na te denken, en de eerste voorbereidingen voor De Kringlopera startten dan ook al een paar weken later.

Zo’n gebeurtenis heb je niet zomaar op poten gezet, en er moest een hoop werk verzet worden door de mensen van KASKO, de mensen uit Hoogeveen en omgeving die aan de voorstelling gingen meewerken, en natuurlijk de medewerkers van Het Goed. Na veel repetities, en een boel opbouw- en opruimwerkzaamheden was iedereen er klaar voor: op 30 juni en 1 juli vonden de voorstellingen plaats, elk voor zo’n 100 belangstellenden die een kaartje gereserveerd hadden.

Het resultaat was prachtig, het publiek was enthousiast, en Het Goed Hoogeveen werd nu door het publiek voor een hele andere reden bezocht. Kringloopgeluk, maar dan nét even anders.