Credits voor timmerman Ad bij Het Goed Best

Vertelde ik dat ik afgelopen weekend een bestelling op kon halen bij de kringloopwinkel. Het was dat niet zomaar een bestelling.

Liefde op het eerste gezicht

Een tijd terug alweer zag ik iets staan op de boekenafdeling waar ik helemaal hotel de botel van was. Houten boekensteunen op de boekenafdeling van Het Goed Deventer. Ik was laaiend enthousiast en zag het helemaal voor me.
De maten had ik opgemeten in de hoop dat partnerlief me dan eens zou verrassen. Ik ben wel handig met kleine dingen van hout maar met dit soort zaken zie ik de verbindingen niet en heb ik denk ik ook eigenlijk te weinig geduld. Maar bij gebrek aan tijd van partnerlief schoot dat er bij in en ondertussen zwijmelde ik verder…

Sinds een tijdje heb ik er een nieuwe liefde bij het verzamelen van o.a. de oude Verkade plaatjesalbums…gewoon omdat ik ze zo schitterend vindt met als die mooie plaatjes en tekeningen er in en o zo leerzaam. De boeken zijn gemiddeld 70/80 jaar oud en alleen daarvan gaat mijn hart al sneller kloppen!

Super service!

En nu ik die boekensteunen zag had ik echt zoiets van dit is het zo kun je iets meer met de boeken doen dan ze dicht weg leggen of in de boekenkast zetten. Om mij heen gevraagd of er mensen dit voor mij konden vragen en uiteindelijk besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een mailtje te sturen naar kringloopwinkel Het Goed Deventer. Een plezierig mailcontact volgde en al snel wist ik dat timmerman Ad van Het Goed Best de boekenstandaards gemaakt had. Uiteindelijk kwam ik in contact met timmerman Ad en zo hadden wij een deal.
Hij zou ze voor mij maken tegen het afgesproken bedrag. Maar aangezien we niet iedere dag in Best komen vroeg ik of de boekensteunen opgestuurd konden worden. Maar nog mooier dat hoefde niet, de boekensteunen zouden zodra ze klaar waren afgeleverd worden in Deventer zodat ik ze daar op kon halen. En dat was afgelopen weekend.

En ze zijn net zo mooi als in gedachten, 2 standaards om zo af en toe een boek op te etaleren en de grote standaard geeft mij het idee van een leestafel…leuk met tijdschriften er op, maar ook bijv. met lijstjes of losse ansichtkaarten..
Ik zie het al helemaal voor me…

En langs deze weg wil ik bedanken Het Goed Deventer en Het Goed Best voor het feit dat ze hieraan mee wilde werken maar de echte credits gaan natuurlijk naar timmerman Ad.

Hartelijk bedankt.