Black Friday en dan groen

Black Friday is een dag vol verleidelijke kortingen waar velen jaarlijks naar uitkijken. Jij ook? Dit jaar, vrijdag 24 november, besluit Kringloopwarenhuis Het Goed Black Friday te omarmen in plaats van Green Friday. Waarom? Om tweedehands winkelen als een positieve keuze te benadrukken.

Je hoeft namelijk niet op Black Friday te wachten voor die geweldige deals. Bij Kringloopwarenhuis Het Goed scoor je het hele jaar door die koopjes. En dat altijd met een positieve impact. Voor milieu en mens. 


 

Jouw impact op milieu

Zo stimuleer je hergebruik, want je bent onderdeel van 30.000+ producten die dagelijks een nieuw leven krijgen in onze 30 kringloopwarenhuizen. Reken maar eens uit, dat zijn op jaarbasis meer dan 10 miljoen stuks met een nieuwe eigenaar. 
 
Hiermee verklein je de afvalberg. Want met elke kilogram hergebruik, bespaar je 1 kilogram CO2. Dit zorgt voor zo’n geweldige besparing die vergelijking is met een bos gevuld met 4,8 miljoen bomen. Wow! 

 

Jouw impact op mens

En terwijl jij bewust van tweedehands eerste keuze maakt, draag je bij aan passend werk voor een grote groep mensen. Deze fantastische collega’s staan vrijdag 24 november klaar om de kringloopschatten te onthullen die dan voor onze klanten verkrijgbaar zijn. 
 
Wees welkom om met Black Friday (en de andere 364 dagen in het jaar) bij ons te komen winkelen. Ontdek op onze website een selectie van onze mooiste kringloopschatten die we de afgelopen maand hebben verzameld.