Staat de beroemde Kerstman van Het Goed Nijmegen in jouw huis?

Heb jij het gezien? Afgelopen maandag schitterende kringloopwarenhuis Het Goed in Nijmegen in de speciale kersteditie van het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin. Filiaalleider Jessica nam de kijkers mee achter de schermen, in het magazijn. En zie daar, daar werd ineens een prachtige Kerstman door een klant ingeleverd. Maar in wiens huis schittert hij nu? Dat is de grote vraag! 

De ingeleverde Kerstman legt eerst een (circulaire) reis af voordat hij in de winkel terechtkomt. Eerst komen klanten hun niet langer gebruikte spullen inleveren met de (bak)fiets, bus of auto. Herbruikbare spullen die een nieuw leven verdienen. In het magazijn worden alle gegunde spullen stuk voor stuk ontvangen, gesorteerd en geprijsd.

Na deze laatste stap worden de spullen, waaronder deze fantastische Kerstman, in de winkel gelegd, bijvoorbeeld door Dylan (zie video) die vol enthousiasme en passie in Nijmegen werkt. En dan? Dan is het wachten op zijn nieuwe, blije eigenaar. Maar wie oh wie heeft de beroemde Kerstman mee naar huis genomen? Ben jij dat? Laat het ons dan vooral even weten!

Benieuwd naar het volledige fragment? Je bekijkt de video op de website van RTL.

Het Goed bij Eigen Huis & Tuin