Annie en Het Goed in ‘t zonnetje

Een mooie email van heel tevreden klanten bij Het Goed Deventer.

Apeldoorn, 9 januari 2019

Beste medewerkers van Het Goed,

Begin november 2018 zijn wij met onze tante op bezoek geweest bij jullie vestiging in Deventer. Onze tante ging naar een verzorgingshuis toe en ze wilde graag een makkelijke stoel aanschaffen. We hebben met zijn drieën rustig rond gekeken maar zagen niet iets wat voor onze tante geschikt zou zijn.
Dus wij wilden weer naar huis toe en kwamen een medewerker tegen. Zij zag waarschijnlijk aan onze gezichten dat we naar iets op zoek waren maar het niet konden vinden! En dat was dus ANNIE! Zij stelde ons wat vragen en we gingen met zijn vieren weer de route volgen naar de stoelen en dergelijke.
Annie zag een mooie stoel voor onze tante, een elektrische, wel een beetje eng zei onze tante. De stoel aangesloten op een stopcontact. Oh, wat eng! Nee hoor niet zo stoel! Maar Annie gaf niet op en sprak heel rustig met haar, na enige tijd zag onze tante het wel “zitten” en de stoel werd betaald en zou bezorgd worden. Wat wij niet wisten is dat Annie ons geholpen heeft in haar vrije tijd, ze was vrij maar heeft ons anderhalf uur vrijwillig geholpen.

Geweldig en wat een service!

We hebben tevens een afspraak gemaakt met Annie om te bekijken wat voor spullen Het Goed wilde hebben van de spullen die nog in de oude woning stonden van onze tante. Tijdens de bezichtiging …… jazeker door Annie, deelde zij ons mede dat alles wat er nog stond aan spullen door het Het Goed meegenomen zou worden. Fantastisch! We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor het ophalen van de spullen.

Vrijdag 23 november 2018 13.30 uur. Twee man sterk en een vrouw kwamen de woning leeg maken. We waren met zijn vijven, maar wat gebeurde er toen …… Ja hoor, daar was ze weer “onze Annie”. In haar vrije tijd kwam ze haar collega’s en ons helpen met de spullen in te laden. Wederom zijn hier geen woorden voor te vinden. Bij het afscheid zat de wagen propvol echt tot aan de klep! Helaas zijn de namen van de collega’s van Annie ons ontschoten, maar dit zal wel terug te vinden zijn in de planning! Iedereen man/vrouw heeft zich in het zweet gewerkt deze middag, de sfeer en de samenwerking ging perfect. Wat een toffe en vriendelijke mensen!

Tenslotte. We weten allen hoe deze wereld in elkander steekt, zonder in detail te treden er is een heleboel ellende. Jammer! Maar we blijven hopen op een betere wereld. Wat willen wij daar nu mee zeggen……………..Het Goed heeft laten zien, in vele gedaantes dat als je je ergens voor inzet je betrokkenheid/ welwillendheid toont aan elkander dat er een heleboel mogelijk is. Misschien voor een vreemde niet te begrijpen woorden, maar de vele keren dat wij met jullie te maken hebben gehad staat bij ons maar één woord in ons hoofd gegrift……………………Liefde!

Dank jullie wel voor de aandacht aan ons en aan onze tante! We komen nog een keer aan om wat lekkers te brengen voor bij de koffie! Door familie omstandigheden is dat er nog niet van gekomen, maar we komen zeker nog een keer aan.
Het Goed……………doet het GOED!

Met de vriendelijkste Nieuwjaarsgroeten,
Heel tevreden klanten

(die graag anoniem wilden blijven)

Wat geweldig dat zij dit prachtige en Goede Verhaal met ons wilden delen. Dank daarvoor en graag tot ziens bij Het Goed.