Sorteren van goederen

Alle producten die bij ons binnenkomen worden gecontroleerd. Is het product schoon en netjes, is het herbruikbaar en werkt het*. Dat zijn de belangrijkste criteria voor doorstroom van een product naar de winkel.

Wij geven spullen die herbruikbaar zijn een tweede kans


Ons magazijn is heel groot, want we mogen altijd veel herbruikbare spullen ontvangen. Alle goederen worden bij binnenkomst direct gesorteerd in bakken, om later door andere medewerkers te worden voorzien van een prijs.

*Als spullen zichtbaar beschadigd of niet netjes zijn, mogen onze medewerkers het niet aannemen. Dit vinden ze heel moeilijk, maar spullen die niet goed zijn, willen klanten in de winkel niet kopen en daarmee kunnen we spullen niet hergebruiken.

Sortering kleding

Bij Het Goed komt ontzettend veel kleding binnen. Het uitzoeken van kleding is specialistisch werk en daarom hebben wij bij Het Goed 4 grote textiel sorteercentra. Alle kringloopwarenhuizen van Het Goed worden vanuit deze centrale locaties in de regio voorzien van kleding die meerdere malen gecontroleerd is en voorzien van een prijs.

Benieuwd hoe het sorteerproces plaatsvindt in onze textielsorteercentra? Bekijk hier de video.