Op kamers… en dan goed

Het eerstvolgende avontuur staat voor de deur: het studentenleven! Ontdek op deze pagina allerlei inspiratie om Goed voorbereid aan deze onvergetelijke tijd te beginnen. Van een handige checklist voor je uitzet tot inspiratie hoe jij jouw eigen woonplek betaalbaar met tweedehands spullen kunt inrichten. Ook maak kans je op wasmachine en droger!

Win een wasmachine & droger voor jou en je huisgenoten!

Grote wasjes, kleine wasjes.. op kamer gaan, betekent je eigen wasjes draaien! Van het beddengoed tot je dagelijkse (tweedehands😊) outfits in de collegezaal. Heb jij nog geen wasmachine in je nieuwe huis of is de jouwe onlangs stukgegaan? Doe dan mee aan onze winactie op Instagram en maak kans op een wasmachine + droger voor jou en je huisgenoten.

Jouw kamer, jouw stijl

Ben je gek op natuurlijke materialen als rotan en hout, lichte kleuren en handgeknoopte plantenhangers? Dan is de Boho Style jouw stijl. Of ben je iemand die graag in de jaren ’70 spullen rondneust van zijn ouders en blij wordt van het warme en huiselijke gevoel van de bruine kroeg? Dan is de Vintage Style misschien wel iets voor jou. En kan het je allemaal niet kleurig, bont en stoer genoeg zijn? Dan kun je voor jouw Maximalist Style zeker bij Het Goed terecht. Bij Het Goed kun je je kamer zo inrichten dat het helemaal bij je eigen stijl past en je er heel snel thuis gaat voelen.

Jouw kamer, jouw kamerstijl

Je keukenhulpjes en dan goed

Een pannenset, knoflookpers, kaasschaaf, tosti-ijzer, combimagnetron, glazen voorraadpotten, snijplanken en overige keukengerei zoals een garde en spatels. Heb jij al alle benodigde keukenessentials voor je nieuwe huis om een chefkok in spé te worden? Zo niet, vul dan de musthaves tweedehands én betaalbaar aan door deze bij Het Goed te kopen.

 

Je nieuwe serviesset en dan goed

Bij de kringloopwarenhuizen van Het Goed vind je werkelijk alles op het gebied van serviesgoed. Van ontbijtborden tot drinkglazen, en van bestek tot losse kommen en (oven)schalen. Haal een complete serviesset in huis of mix & match en ga voor een unieke tafeldecoratie.

Je eigen kamer en dan goed

Hoe ziet het moodboard van je nieuwe woonplek eruit? Neem je kamerinspiratie mee naar de kringloopwarenhuizen van Het Goed en maak van je kamer een plek die keer op keer als thuiskomen voelt.

Vind een winkel