Onze lokale partners & samenwerkingen – Schiedam

Wij maken veel werk van werkgelegenheid. In onze winkels en textielsorteercentra is veel werk te doen en daar hebben we veel medewerkers voor nodig. Een deel van onze medewerkers mist een stukje aansluiting tot de arbeidsmarkt. In onze winkels kunnen deze medewerkers wennen aan weer aan het werk te zijn. Zij krijgen extra begeleiding volgens een speciale methode waarvoor we de hoogste PSO certificering hebben ontvangen. Hiervoor werken wij samen met lokale partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven. Met veel van onze partners werken we al heel lang samen.

Om onze doelen te bereiken, werken we samen met lokale partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven. Met veel van onze partners werken we al heel lang samen. Dit zijn onze lokale partners & samenwerkingen

  • Afvalverwerkingsbedrijf IRADO
  • Gemeente Schiedam, Vlaardingen en Maassluis / Stroomopwaarts: wij zorgen voor leer- en werkervarings-werkplekken. Dit doen we samen met Stroomopwaarts en de afdelingen werk & inkomen van de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis
  • Diverse scholen in Schiedam en Vlaardingen: wij bieden stageplekken aan voor korte en lange stageperioden
  • Stichting Verborgen Stegen: wij leveren spullen die door de aangesloten kunstenaars van deze stichting en het gelijknamige jaarlijkse evenement op een verrassende wijze gebruikt worden. Hierdoor toveren zij de ‘achteraf steegjes’ in Schiedam en Vlaardingen om tot ware kunstwerken.

Werk ook met ons samen
Wij staan altijd open voor duurzame samenwerkingen. Ook werken we graag mee aan creatieve projecten. Heb jij een duurzaam bedrijf, een maatschappelijk verantwoordelijke organisatie of ben je een creatieve ondernemer? En heb je een idee dat je graag wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om te kijken naar een passende samenwerkingsvorm.