Closet sale bij Het Goed in Zaandam

Op zaterdag 25 januari organiseert Het Goed in Zaandam samen met YouTube vintage fashion vlogger Roosmarijn Koster een closet sale. De sale start om 12:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Elk item is uniek en helemaal Roosmarijn. Dus volg je haar vlogs en ben je ook zo enthousiast over haar kledingstijl, kom dan zeker even langs.

Afgelopen weken heeft Roosmarijn haar kast driftig opgeruimd met het resultaat dat ze een mooie collectie kleding heeft verzameld om door te geven. Komende zaterdag wordt deze kleding verkocht. Het gaat om blouses, jasjes, broeken, jurken en heel veel accessoires.  De opbrengst van deze closet sale wordt geschonken aan de kledingbank in Zaandam.

Naast de closet sale krijgen fans van Roosmarijn de kans haar te ontmoeten in een Meet & Greet. Dus ben je fan van Roosmarijn, kom dan zeker even langs want wie weet heb je straks een leuk kledingstuk van Roos bemachtigd én een foto.

Waar moet je zijn?

Aan Stormhoek 4 in Zaandam. (achterkant van de winkel van Loods 5)

Met openbaar vervoer: neem vanaf NS station bus 65 of 67. Reistijd is slechts 13 minuten, halte Zaandam Symon Spiersweg. Looproute vanaf halte naar winkel is 250 meter.

Voor wie komt met de auto. Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

Over Roosmarijn Koster

Roosmarijn is een kringloopfan in hart en nieren. Haar hele huis is gevuld met kringloopvondsten evenals haar kledingkast. Wekelijks maakt ze vlogs over haar belevenissen en laat ze zien welke vondsten ze deed. Door haar vondsten ook te stylen en dus te laten zien hoe leuk het is om tweedehands je spullen te kopen, heeft ze inmiddels bijna 10.000 volgers op haar kanaal. Ook benieuwd naar haar vlogs? Je vindt ze op ons YouTube kanaal en haar eigen kanaal.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.