Maak de switch. Maak van tweedehands je eerste keuze.

Tijdens De Week Zonder Afval (22 mei t/m zondag 28 mei 2023) laten we jou zien hoe makkelijk en leuk het is om van tweedehands je eerste keuze te maken. Zo worden meer spullen hergebruikt en voorkomen meer afval. Wel zo duurzaam!

Tijdens De Week Zonder Afval (22 mei t/m zondag 28 mei 2023) laten we jou zien hoe makkelijk en leuk het is om van tweedehands je eerste keuze te maken. Zo worden meer spullen hergebruikt, verspillen we minder grondstoffen en voorkomen we meer afval. Maak de switch, wel zo duurzaam!

Nieuwe waterglazen, speelgoed, een housewarming gift, een vergiet, een schoenenrek, decoratie voor een feestje, een bijzettafel, een boek, kleding…. je vindt het al-le-maal tweedehands. Het Goed laat jou deze week zien dat alledaagse spullen ook tweedehands te koop zijn. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Dinsdag 23 mei: bekijk de video en ontdek hoe leuk en makkelijk het is om tweedehands te shoppen. Niet alleen voor de kringlooppareltjes, maar ook voor je alledaagse spullen.

Nóg leuker: inspireer anderen om ook tweedehands te gaan en ga er lekker samen op uit bij de kringloopwarenhuizen van Het Goed!

Winactie:

Samen tweedehands shoppen is leuker dan alleen. Daarom geven we 5×2 €25 Het Goed cadeaubonnen weg. Hoe maak je kans?

☞ Geef deze Instagram-post een like
☞ Laat in de comments weten met wie jij samen 2 Het Goed cadeaubonnen wilt winnen.

Maak samen de switch! Woensdag 31 mei maken we de 5 winnaars bekend.

 

Donderdag 25 mei: tweedehands zijn zoveel leuke kledingitems te vinden: vintage jeans, de perfecte feestjurk, een fleurige blouse, een oversized blazer en ga zo maar door. Bekijk deze video voor de tweedehands outfits voor verschillende gelegenheden. Wat is jouw favoriete look?

De Week zonder Afval is een initiatief van Milieu Centraal, waarin zij -samen met partners als Het Goed Kringloopwarenhuizen- laten zien hoe makkelijk het is om minder weg te gooien en zo minder grondstoffen en CO2 te verspillen. Wil je meer handige tips? Bekijk ze hier.