Onze lokale partners & samenwerkingen – Enschede

Wij maken veel werk van werkgelegenheid. In onze winkels en textielsorteercentra is veel werk te doen en daar hebben we veel medewerkers voor nodig. Een deel van onze medewerkers mist een stukje aansluiting tot de arbeidsmarkt. In onze winkels kunnen deze medewerkers wennen aan weer aan het werk te zijn. Zij krijgen extra begeleiding volgens een speciale methode waarvoor we de hoogste PSO certificering hebben ontvangen. Hiervoor werken wij samen met lokale partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven. Met veel van onze partners werken we al heel lang samen.

Om onze missie te bereiken gaan we langdurige samenwerkingsverbanden aan met (lokale)partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven.

Onze lokale partners & samenwerkingen
• Gemeente Enschede
• Twente Milieu
• Stichting Surplus Enschede
• Vrijwilligerscentrale Enschede
• ROC van Twente
• Reclassering Nederland
• Raad van de Kinderbescherming

Keurmerk Werkpakt
Wij hebben van de gemeente Enschede het keurmerk Werkpakt ontvangen. De gemeente geeft dit keurmerk aan bedrijven die aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden. Wij werken hierin samen met de gemeente en andere partners. Wij zetten ons netwerk actief in en stellen dat ook beschikbaar voor de gemeente. Als betrokken partner nemen we actief deel aan banenmarkten, ronde tafels en organiseren we werkbezoeken voor werkzoekenden.

Werk ook met ons samen
Wij staan altijd open voor duurzame samenwerkingen. Ook werken we graag mee aan creatieve projecten. Heb jij een duurzaam bedrijf, een maatschappelijk verantwoordelijke organisatie of ben je een creatieve ondernemer? En heb je een idee dat je graag wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om te kijken naar een passende samenwerkingsvorm.