Lang leve je spullen

We maken er een feestje van de Week zonder afval ” Lang leve je spullen” acties en activiteiten van 30 mei tot en met 4 juni 2022.

De Week Zonder Afval, daar kunnen we als Het Goed wel wat mee. Jaarlijks gooien we in Nederland per persoon bijna 490 kilo weg. Met wat meer aandacht voor hergebruik moet dat getal flink omlaag kunnen. Lang leve je spullen, zeggen we daarom. Een feestje voor het milieu. En voor jou, met allerlei leuke activiteiten en acties om zoveel mogelijk spullen door te geven.

Ma 30 mei t/m zat 4 juni – WIN ACTIE
Maak een selfie van jou met dat artikel in de fotohoek in de winkel. Deel je foto op Facebook of Instagram en win je aankoop bedrag terug
Ma 30 mei t/m za 4 juni – 10% DOORGEEF KORTING
Lever je deze week spullen in bij Het Goed, dan ontvang je een bon voor 10% korting op je eerstvolgende aankoop in ons kringloopwarenhuis.
Ma 30 mei t/m zon 5 juni  – POP-UP STORE
Tijdens de Week Zonder Afval heeft Milieu Centraal een pop-up store in de stationshal van Utrecht Centraal. Het Goed is in deze winkel te vinden met een minishop, met meubels, woonaccessoires en kleding.
Di  31 mei – KLEDINGRUILFEEST 
Dinsdag 31 mei van 18.00 tot 21.00 uur ben je van harte welkom op ons kledingruilfeest. Deze avond kun je kleding inbrengen en ruilenAlles uit de kast
Woe 1 juni – KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN
Vanwege de Week Zonder Afval openen we voor één keer de deuren naar achter de schermen. De rondleidingen zijn om 10.30 uur, 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Check hier de spelregels en actievoorwaarden
https://www.hetgoed.nl/voorwaardenlanglevejespullen

Lang leve je spullen – Geef het door
Het is leuk om spullen een tweede leven te geven en andere mensen blij te maken met spullen die je niet meer gebruikt.
Bovendien is het goed voor het milieu! Het is van belang dat we meer spullen langer gebruiken en daar zetten we ons dagelijks voor in.  Want hiermee besparen we veel grondstoffen en iedere kilo hergebruik levert 1 kilo CO2-besparing op. Bij Het Goed maken we ‘Werk door hergebruik’. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk spullen een tweede leven geven en daarbij bieden we aan vele mensen passend werk. Dankzij jou leveren we een bijdrage aan een betere wereld

Geef het door!