Spullen over?

Gun je gebruikte spullen aan ons

Opruimen geeft zo’n heerlijk gevoel, het geeft niet alleen extra ruimte in huis maar het geeft vaak ook rust in je hoofd. En als je het jammer vindt sommige spullen weg te gooien, dan snappen we dat. Daarom, heb je spullen over die je niet meer gebruikt , gun ze aan ons? Wij zijn daar heel blij mee. Wij zorgen dat herbruikbare spullen een tweede of derde kans krijgen. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

En zijn je spullen te groot voor je auto, dan halen we het GRATIS bij je op. Je maakt daarvoor een ophaalafspraak.

Uw browser ondersteunt geen frames

Door jouw herbruikbare spullen kunnen wij werk maken van hergebruik.

Vaak vragen mensen ons dit uit te leggen. Dat doen we natuurlijk graag.

Jouw herbruikbare spullen geven wij een mooie plek in onze winkel. Dat doen we met de mensen die bij ons werken. Dat zijn vaak mensen die op dit moment de aansluiting missen op de arbeidsmarkt. Bij ons kunnen ze hun talent ontwikkelen en kunnen ze werkervaring op doen, op weg naar een betaalde baan elders. Wij bieden mensen dat opstapje. Door hun inzet maken ze de klanten blij met bijzondere tweedehands spullen. En met de opbrengsten kunnen we steeds meer mensen een kans bieden om de aansluiting te vinden. Want pas als je niet kunt deelnemen aan de maatschappij, weet je hoe belangrijk een goede werkplek is.

‘Lever je spullen bij ons in, dan ontvang je van ons een koffiebon of soms een kortingsbon*. Die kun je besteden in ons lunchcafé of in de koffiehoek. Nadat je hebt genoten van een heerlijke koffie kun je meteen een kijkje nemen in onze winkel. Misschien ontdek je wel iets anders heel bijzonders.

Met welke spullen maak je ons blij?

  • Kleding, schoenen en overig textiel (ook als het kapot of versleten is)
  • Meubels, lampen, woondecoratie en overig huisraad
  • Cd’s, lp’s en dvd’s
  • Speelgoed
  • Elektronische apparaten
  • In de meeste vestigingen nemen we ook mobiele telefoons, inktcartridges, oud frituurvet en plastic tassen in

Welke spullen zijn niet geschikt?

  • Chemisch afval
  • Grofvuil
  • CFK-houdende koelapparatuur
  • Kapotte meubels

Twijfel je of we jouw gebruikte spullen kunnen innemen? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze medewerkers geven je graag informatie wat wel en niet geschikt is om in te leveren.

Gebruik de Goedbox

Kom je jouw spullen zelf brengen, dan kun je ook gebruikmaken van onze Goedbox. Voor deze handige doos betaal je eenmalig € 1,- statiegeld. Dit is een soort statiegeld: iedere keer dat je spullen brengt, ontvang je kosteloos een nieuwe Goedbox. Natuurlijk mag je de spullen ook gewoon in een eigen doos of plastic zak bij ons inleveren.