Samen Goed voor groen

Hergebruik in de meest brede zin van het woord, dat doen we in onze plantenshops ‘Goed voor groen’. Planten die niet meer via de reguliere verkoopkanalen kunnen worden verkocht krijgen bij Het Goed een tweede leven.

Sinds november 2020 zijn de eerste ‘Goed voor groen’ plantenshops geopend bij Het Goed in Geldrop en bij Het Goed in Nuenen. Inmiddels vind je ook Goed voor groen plantenshops in Best en Eindhoven.

Planten met een goed verhaal, die vind je er. Een plant gered van de afvalberg en opgevangen bij Het Goed. Niet alleen geven we groen een tweede kans, medewerkers kunnen ervaring opdoen en met het groen assortiment maken we steeds weer iemand blij! En is het ineens een 3-dubbel goed verhaal.

Trots op deze mooie samenwerking met verschillende partijen in de markt zoals onder andere GroenRijk Tilburg en De Klerk Veldhoven, die ons telkens weer voorzien van voorraad voor onze plantenshops.

Ben je actief in de bloemen en plantenbranche of elders en wil jij de circulaire plannen van jouw bedrijf eens vrijblijvend met ons toetsen? Stuur ons een bericht via info@hetgoed.nl. We kunnen kijken wat onze raakvlakken zijn en onze gezamenlijke duurzame ambities en wat we mogelijk in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen.

 

Samen maken we Het Goed