Help Stichting Wonderfoon tijdens NLdoet

Draaischijftelefoons krijgen een goede bestemming

Helaas gaat het evenement op 13 en 14 maart niet door nav persconferentie van het kabinet. Er volgt nog een nieuwe datum, dus bewaar je draaischijftelefoon!

Op 13 en 14 maart is het NLdoet. Samen met duizenden organisaties in het land zet NLdoet vrijwilligers in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Bij Het Goed in Harderwijk maken we tijdens NLdoet Wonderfoons. Een Wonderfoon is een ouderwetse draaischijftelefoon die door de stichting Wonderfoon wordt omgebouwd tot mini-jukebox met behulp van een kleine computer en mp3 speler.
Op vrijdag 13-3 worden Wonderfoons gemaakt door B&W van de gemeente Harderwijk. Je kunt ze aan het werk zien tussen 13.00 en 15.00 in ons lunchcafe Goed van Smaak. Ook op 14-3 zal de stichting Wonderfoon in Goed van Smaak zijn en dan kan je als bezoeker helpen met ombouwen van de telefoons. Je mag uiteraard ook een eigen oude draaischijftelefoon meenemen!

Dus als jij de vrijwilligers van stichting Wonderfoon een handje wilt helpen tijdens NLdoet, kom dan langs bij Het Goed Harderwijk aan de Zuiderbreedte 15 en doe mee!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.