Aanmelden voor deelname aan KunstiGoed 2020

Grote overdekte kunstmarkt bij Het Goed Emmen op zaterdag 7 maart 2020 van 10.00 - 17.00 uur.

[De aanmelding deelnemers is gesloten]

Op zaterdag 7 maart 2020 van 10.00 – 17.00 uur vindt er in het grootste kringloopwarenhuis van Noord-Nederland, in samenwerking met Micksart gallery, Annigje en MI&ANN, een grote overdekte kunstmanifestatie plaats. Na twee succesvolle kunstmanifestaties in 2018 en 2019 vindt KunstiGoed in 2020 wederom plaats binnen Het Goed Emmen. Meerdere kunstvormen presenteren in een unieke omgeving, een mooie combinatie, zo vinden wij. Gedurende de dag presenteren we weer lekkere hapjes.

Wil je deelnemen aan deze kunstmanifestatie om je werk te exposeren en/ of verkopen, meld je dan nu aan voor deelname aan de kunstmanifestatie op 7 maart 2020 bij het Goed in Emmen. Aanmelden voor deelname kan tot en met 31 december 2019.

Mooie samenwerking

Deze organisatie van de overdekte kunstmarkt is een mooie samenwerking van Het Goed met enthousiaste ondernemers op het gebied van Kunst, upcyclen, en creatief ondernemerschap.

Aanmelden

Stuur jouw gegevens met een toelichting naar KunstiGoed@hetgoed.nl [naam, adres, email, website, telefoon, kunstvorm]  Om jouw aanmelding compleet te maken, vragen we je een aantal foto’s van jouw kunstwerken en een introductieverhaal hier aan toe te voegen.

Goed om te weten
Vanaf begin februari 2020 zullen wij de geselecteerde groep kunstenaars ook online promoten. De toelichting op je werk en het beeldmateriaal gaan wij mede hiervoor gebruiken.

Kosten deelname aan KunstiGoed is € 50,- voor een marktkraam van 4 x 1 meter. Er zijn verdeeldozen aanwezig voor extra elektriciteit. Indien nodig neem zelf een verlengsnoer en verlichting mee.

Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar KunstiGoed@hetgoed.nl of bel met (0591) 64 92 53 en vraag naar Alida Mink.

Het vervolg

In januari zal de kunstcommissie een selectie maken wat betreft de deelname. Er zijn 35 plekken beschikbaar. Voor eind januari 2020 krijgt iedereen bericht over de geselecteerde kunstenaars.

En ben je geselecteerd dan ontvang je van ons de definitieve bevestiging, een factuur van 50 euro voor deelname en andere benodigde informatie voor het evenement op zaterdag 7 maart 2020.

Met vriendelijke groet,

Team KunstiGoed Emmen

Het Goed kringloopwarenhuis is gevestigd aan de Kaptein Grantstraat 24, 7821 AR Emmen.