• Koningsdag (Zaanstad)

  € ,-

  Op 27 april 2018 is vestiging Zaanstad aan het feesten… Wij zullen deze dag gesloten zijn. Op 28 april staan wij weer voor u klaar en is onze aanname eenmalig geopend vanaf 09.00 uur. Wij zijn namelijk erg blij met alle spullen die u niet verkocht heeft of waar u van af wilt.

 • Onze aanname is elke zondag geopend, van 12 uur tot 17.00 uur. (Zaanstad)

  € ,-

  U kent het wel, in het weekend bent u uw huis aan het opruimen maar dan………….dozen vol met spullen en kleding en waar gaat U het naar toe brengen? Bij onze vestiging in Zaandam is onze aanname zelfs op zondag geopend, hoe fijn is dat? U kunt gemakkelijk met de auto parkeren, wij helpen u […]

 • Let op 1e Pinksterdag zijn wij gesloten (Zaanstad)

  € ,-
 • Vanaf heden bij ons een frisdrank/snoep”Goed” automaat… (Zaanstad)

  € ,-

  Na lang wachten is hij er dan toch echt !!!!! de frisdrank/snoep”GOED” automaat. Wij zijn er erg trots op dat we jullie deze extra service kunnen aanbieden. Dus vanaf vandaag kan je bij ons heerlijke gekoelde dranken , en lekkernij kopen. Tot snel in onze winkel …….

 • Vanaf 20-4-2016 is onze tweede kassa in gebruik genomen (Zaanstad)

  € ,-

  Ja ja eindelijk staat hij er , de tweede kassa. Nu kunnen we je sneller helpen , en is de rij vanaf nu een stuk korter om af te rekenen. Ook hebben we bij deze kassa op afstand betalen, dus weer helemaal van deze tijd .