Vrijwilliger tekstschrijver/copywriter gezocht!

Heb jij een neus voor goede verhalen?

Ken jij het kinderboek ‘lieve woordjes’ door Carl Norac? Hamstertje Lola heeft haar wangen vol met lieve woordjes, maar niemand heeft tijd om naar haar te luisteren.
Dat herkennen wij min of meer. Bij Het Goed hebben we heel veel goede verhalen te vertellen, maar niemand heeft tijd ze op te schrijven! Tenminste dat denken we..

Nieuwsgierig

Heb jij dat ook? Als ik bij een kringloopwinkel loop, bekruipt me een gevoel van nostalgie. Vaak fantaseer ik over waar bijvoorbeeld een stoel heeft gestaan of waar een schilderijtje eerder hing. Daar ben ik dan zo benieuwd naar! Als een stoel zijn verhaal zou kunnen vertellen, dan garandeer ik, dat wordt een bestseller. Bijna iedereen is wel nieuwsgierig naar het verhaal erachter.

Maar in kringloopwinkels hebben ze niet alleen unieke spullen met unieke verhalen? Nee, ze werken met mensen met elk een bijzonder verhaal. Werk maken van hergebruik, dat is de missie. Mensen die nu aan de kant staan, de kans geven hun talent te ontwikkelen. Dankzij deze werkervaring maken ze een grotere kans op het vinden van een betaalde baan elders. Dit is wat we noemen goede verhalen.

Hoe zou het voor jou voelen als jij met een door jou geschreven goed verhaal anderen een groot plezier doet? Als jouw verhaal op de website en op Facebook wordt gedeeld. Als een ander jouw prachtige verhaal te lezen krijgt?

Vaardigheden

  • Goed kunnen schrijven; informele, persoonlijke tone of voice
  • Liefst ervaring met schrijven voor online kanalen (website en social media)

Wat bieden wij

  • Wij bieden je toegang tot een groot netwerk en een samenwerking met alleen maar leuke mensen
  • Een kans om bij ons achter de schermen te kijken om zo bijzondere verhalen te schrijven over mensen en bijzondere kringloopvondsten
  • Je ontvangt een personeelspas voor 20% korting op aankopen in onze winkel

Passie voor kringloop

Naar zo’n enthousiast verhalenschrijver is Het Goed op zoek. Iemand met een neus voor verhalen, een passie voor kringloop en met een schrijvershart. Iemand die als vrijwilliger ons wil helpen deze verhalen te zoeken en op te schrijven om online te kunnen delen.
Voel jij dat je hier blij van wordt, en zie jij dit als kans om je schrijftalent aan te wenden… word dan onze nieuwe verhalenschrijver. Want net als voor hamstertje Lola blijken heel veel mensen te willen luisteren en vooral ook te willen schrijven, maar wij wisten dat nog niet.

Meld je aan als schrijver van goede verhalen en tover een glimlach op ieders gezicht! Vraag bij de vestiging bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.

Goede verhalen maak je samen.