Nieuws uit Valkenswaard

Terug naar alle nieuwsberichten

Het Goed Valkenswaard getroffen door noodweer!

24 juni 2016

Dak van de vestiging deels ingestort

Het noodweer van gisteravond heeft het dak van de vestiging van Het Goed aan de Goorkes 2 in Valkenswaard zwaar beschadigd en het is deels ingestort. Gelukkig is er geen persoonlijk letsel, het drama vond plaats in de late avond, na sluitingstijd.

Vanochtend werd het pas echt goed duidelijk. De schade is enorm en dit heeft tot gevolg dat de winkel in Valkenswaard tot nader order gesloten blijft. Volgens Ad Vogels, regionaal bedrijfsleider, is de schade zo groot dat we rekening moeten houden met een sluiting van zeker drie tot vier weken.

Er moet een totaal nieuw dak op het totale pand worden geplaatst. Bovendien is door het water een groot deel van het assortiment onbruikbaar geworden en moet een groot gedeelte van het interieur van de winkel worden vervangen.

 

Spullen inleveren

Door de waterschade hebben we dus veel winkelassortiment verloren. Daarom is het goed te weten dat inwoners van Valkenswaard hun spullen kunnen blijven brengen en dat ook de ophaalservice van Het Goed gewoon zijn werk blijft doen. Brengen kan dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur op het adres Goorkes 2 in Valkenswaard. Voor het ophalen van spullen kunnen inwoners een afspraak maken via www.hetgoed.nl.

En uiteraard kunnen klanten van Het Goed Valkenswaard voor hun inkopen terecht bij de drie andere nabijgelegen winkels van Het Goed in Eindhoven, Geldrop en Best.

Het Goed Eindhoven, Meerenakkerweg 22
Het Goed Geldrop, Emopad 23
Het Goed Best, Sportlaan 8