Tijdelijk gratis bezorging in Rotterdam!

Deze zomer op jezelf gaan wonen of van kamer verhuizen? Creëer van je nieuwe woonplek in Rotterdam een fijn thuis - met een duurzame twist! Shop je kamerinrichting bij Het Goed en verzilver t/m 7 september je gratis bezorging.

Claim je gratis bezorging!

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang direct een voucher* in je mailbox waarmee je recht hebt op gratis bezorging van je nieuwe meubels vanaf 50 euro in Rotterdam, binnen een straal van maximaal 15 kilometer vanaf de winkel.

*De voucher is geldig van maandag 14 augustus s t/m donderdag 7 september geldig bij de kringloopwarenhuizen van Het Goed in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. We sturen je per mail ook de routebeschrijving naar deze vestigingen en toekomstige aanbiedingen.

Topkwaliteit voor zeer scherpe prijzen

De 31 kringloopwarenhuizen van Het Goed zijn fris, eigentijds en inspirerend. Naast een groot aantal meubels verkopen we unieke gebruikte spullen die nog jaren mee gaan: topkwaliteit voor zeer scherpe prijzen. En het leuke is: ons assortiment wordt dagelijks aangevuld. Reden genoeg om langs te komen voor je nieuwe studentenkamer!

Meubels bezorgen we tijdelijk gratis thuis

Goed geregeld, want t/m donderdag 7 september profiteer je van onze gratis speciale Bezorgservice. Meubels en andere grote aankopen bezorgen wij netjes bij je nieuwe woonplek. De tijdelijke actie is geldig bij Het Goed in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen, binnen een straal van max. 15 kilometer vanaf de winkel.

Ons assortiment verandert elke dag

Alles voor je studentenkamer

Van keuken essentials tot meubels

Betaalbaar, uniek én duurzaam

Wie zijn wij?

Wie is Het Goed?

“Het Goed is een fris, eigentijds en inspirerend kringloopwarenhuis met 31 winkels door heel Nederland. Dagelijks krijgen duizenden spullen een tweede leven. Spullen zoals kleding, meubels, speelgoed, boeken en elektronica. Inderdaad, eigenlijk alles wat je je maar kunt bedenken. Dankzij het hergebruik van miljoenen spullen per jaar bieden we vandaag de dag werk aan ruim 1.700 mensen. Want bij Het Goed vinden we dat iedereen een kans verdient op passend werk. In onze kringloopwarenhuizen kunnen mensen op laagdrempelige wijze weer werkervaring opdoen. Koop je daarom spullen voor jouw nieuwe studentenwoning bij Het Goed? Dan help je niet alleen het milieu, maar ook heel veel mensen die je hiervoor dankbaar zijn.”
Gratis bezorging

Claim je gratis bezorging!

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang direct een voucher* in je mailbox waarmee je recht hebt op gratis bezorging van je nieuwe meubels vanaf 50 euro in Rotterdam, binnen een straal van maximaal 15 kilometer vanaf de winkel.

*De voucher is geldig van maandag 14 augustus augustus t/m donderdag 7 september geldig bij de kringloopwarenhuizen van Het Goed in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. We sturen je per mail ook de routebeschrijving naar deze vestigingen en toekomstige aanbiedingen.

Wat onze klanten zeggen

Het Goed geeft spullen een tweede leven en biedt passend werk voor mensen die een opstapje nodig hebben.

Over Het Goed