Veegschoonservice

Een woningontruiming is een zware klus. Naast het gesjouw met meubels komen er ook vaak emoties bij kijken. En zo’n woningontruiming komt altijd op een moment dat je agenda overvol zit. De medewerkers van onze Veegschoonservice helpen je graag. Goed geregeld!

Een ruimte of compleet huis leeghalen? Wij helpen je daar graag mee. De medewerkers van kringloopwarenhuis Het Goed hebben veel ervaring met het ontruimen van een kamer, appartement of woning. Wij helpen je dan ook graag om deze klus te klaren. Onze medewerkers halen op jouw verzoek de ruimte of het huis helemaal leeg. Daarbij kijken ze meteen welke spullen voor hergebruik in aanmerking komen. Ook leveren zij de woning ‘veegschoon’ op. Dat is wel zo prettig.

Zo helpen we je bij woningontruiming /leegruimen

Als je onze Veegschoonservice belt, komt er altijd eerst een medewerker bij je langs om je wensen te bespreken. We inventariseren de inboedel en maken een compleet overzicht van de werkzaamheden met een prijsopgave. Bij akkoord gaan we voor je aan de slag. Wij schakelen dan snel. Een woningontruiming kan vaak op korte termijn worden gerealiseerd.
Wil je meer informatie over onze hulp bij het leegruimen van een woning? Neem dan contact met ons op.

Zelf een woningontruiming regelen?

Uiteraard staan we ook voor je klaar als je zelf een woningontruiming wilt regelen. Zo kun je bij veel van onze vestigingen een boedelbak lenen tegen een waarborgsom. Vraag onze medewerkers in de winkel naar onze Boedelbakservice.

En heb je na afloop nog spullen over die je niet meer kunt gebruiken? Daar zijn wij heel blij mee. Samen maken we werk van hergebruik.