Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? Wij zijn er blij mee.

Maak een ophaalafspraak

Ontmoet bij Het Goed

Tweede editie mogelijk dit najaar

Je wilt graag (weer) aan de slag. Maar je weet niet wat, of hoe je het moet regelen? Mogelijk dit najaar organiseert Het Goed weer samen met samenwerkende partijen voor het tweede achtereenvolgende jaar de manifestatie  ‘Ontmoet bij Het Goed’. Door de corona-crisis is de 12 mei editie komen te vervallen en we hopen het mogelijk najaar 2020 alsnog te gaan doen. Alles hangt af van de mogelijkheden die de overheid en het RIVM ons biedt.

Ontdek wat er mogelijk is voor jou!

Op deze dag kan je met mensen van verschillende organisaties praten over jouw situatie en wensen. Samen wordt gekeken naar wat de beste vervolgstap is en waar iemand het best op z’n plek is. Dat kan een reguliere baan zijn, maar ook vrijwilligerswerk, een werkervaringsplek, een aangepaste of begeleide werkplek of werken/leren voor jongeren. Tot slot kun je ook een rondleiding krijgen om te zien wat de leer/werkmogelijkheden van Het Goed zijn. En hoe je net als Koos en Franklin weer helemaal je draai kunt vinden.

Waarom deze manifestatie?

Zo’n 1,2 miljoen mensen zitten momenteel in Nederland werkloos thuis. Het Goed brengt op 12 mei in haar kringloopwarenhuizen verschillende organisaties bij elkaar om mensen die weer aan de slag willen samen verder te helpen. Iedereen die zijn of haar plek op de arbeidsmarkt wil (her)vinden is deze dinsdag tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Mogelijkheden zijn legio

Tijdens de manifestatie Ontmoet bij Het Goed op 12 mei kunnen werkzoekenden met deskundigen van verschillende organisaties praten over hun specifieke situatie en wensen. Er wordt gekeken naar waar iemand het best op z’n plek zou zijn en wat hiervoor de beste vervolgstap is. De mogelijkheden zijn legio: van vrijwilligerswerk tot aangepaste werkplekken en van regulier werk tot specifiek werken en leren voor jongeren.

Leer- en werkmogelijkheden

Tot slot kreeg men ook een rondleiding om te zien wat de leer- en werkmogelijkheden van Het Goed zelf zijn. Als sociale onderneming maakt Het Goed zich al meer dan 25 jaar hard voor het creëren en vergroten van werkkansen voor wie dat extra nodig heeft. Als het aan Het Goed ligt is er voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt. Ontmoet bij Het Goed is een perfecte gelegenheid voor wie graag (weer) aan de slag wil en wil weten wat daarvoor de beste plek is en hoe je dat aanpakt.

Benieuwd naar alle reguliere vacatures binnen Het Goed. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn op dit moment.

Zo deden we het in 2019

Een kleine foto-impressie van de manifestatie in 2019

 

Dit waren de deelnemende vestigingen van Het Goed aan de manifestatie ‘Ontmoet bij Het Goed’.

Het Goed Best
Het Goed Boxtel
Het Goed Deventer
Het Goed Eindhoven
Het Goed Emmen
Het Goed Enschede
Het Goed Hengelo
Het Goed Hoogeveen
Het Goed Nijmegen
Het Goed Roermond
Het Goed Schiedam
Het Goed Schijndel

 

Dit waren de deelnemende partners