Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? Wij zijn er blij mee.

Maak een ophaalafspraak

Ontmoet bij Het Goed

Kom 3 mei naar Ontmoet bij Het Goed

 De werkloosheid is de afgelopen 10 jaar nooit zo laag geweest. Toch hebben ruim 1 miljoen Nederlanders geen werk of zouden meer willen werken (bron CBS). Te veel mensen met talenten staan nog aan de kant; mensen die graag mee willen doen. Daarom brengt Het Goed op 3 mei in haar kringloopwarenhuizen in Eindhoven en Geldrop organisaties bij elkaar om mensen die weer aan de slag willen samen op weg te helpen. Deelnemende organisaties zijn Ergon, Senzer, LEVgroep, StartFoundation en Voedselbank.

 Iedereen die zijn of haar plek op de arbeidsmarkt wil (her)vinden is op 3 mei tussen 11.00 en 15.00 uur welkom om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Bij Het Goed kun je direct aan de slag in een leer-werktraject.     

 Het Goed haakt met dit evenement in op de internationale Dag van de Arbeid: de dag waarop wereldwijd wordt stilgestaan bij het universele (mensen)recht op werk. Iedereen verdient een kans om mee te doen. Werk is de beste methode om uit armoede of sociaal isolement te komen. Werk is het recht voor iedereen om een volwaardig leven te leiden op een betekenisvolle manier, samen met anderen.

Wij denken met je mee

Tijdens Ontmoet bij Het Goed op 3 mei kunnen werkzoekenden met medewerkers van Het Goed en deskundigen van aanwezige organisaties praten over hun specifieke situatie en wensen. Er wordt gekeken naar waar je het best op je plek zou zijn en wat hiervoor de beste vervolgstap is. Je maakt kennis met onze medewerkers, we laten je graag de winkel en mogelijke activiteiten zien, je kunt al je vragen stellen en gewoon even rondkijken mag natuurlijk ook.

Leer- en werktrajecten

Daarnaast laten we je graag zien wat de leer- en werktrajecten van Het Goed zelf zijn. Als sociale onderneming maakt Het Goed zich al bijna 30 jaar hard voor het creëren en vergroten van werkkansen voor wie dat extra nodig heeft. Als het aan Het Goed en haar lokale partners ligt is er voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt.

Ontmoet bij Het Goed is een evenement voor iedereen die graag (weer) aan de slag wil en wil weten wat daarvoor de beste plek is en hoe je dat aanpakt. Aanmelden is niet nodig.