Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? Wij zijn er blij mee.

Maak een ophaalafspraak

Nu meer klanten welkom, maak een afspraak!

Goed nieuws voor klanten die graag vaker bij ons willen komen winkelen. Op dinsdag 16 maart verruimt de overheid de regels voor winkelen op afspraak.  Er mogen nu 50 klanten tegelijk in de winkel zijn voor een bezoek van een uur.

Hoe reserveer je je winkelbezoek?

Maak online een afspraak. Je reserveert minimaal 4 uur van te voren een tijdslot. Klik https://www.hetgoed.nl/nieuws/plan-nu-je-winkelbezoek-online. Maak een account aan als je dat nog niet hebt gedaan.  Kies een vestiging, datum en tijdslot. Vanaf 16 maart mag je 60 minuten bij ons komen winkelen. Een keer per dag mag je een afspraak in het systeem inplannen. Je reservering is en blijft geldig voor 1 persoon, kom dus ook alleen naar de winkel. Nadat je een afspraak hebt gemaakt krijg je van ons een afspraakbevestiging met datum en tijdslot in je mailbox. Vergeet deze niet uit te printen of op je telefoon aan ons te laten zien, dit is het toegangsbewijs voor de winkel. Toegang zal plaats vinden per kwartier.

De regels die bij Het Goed gelden:

Als je winkelt dan houd je 1,5 meter afstand. Je komt alleen en je draagt een mondkapje. Ook is het gebruik van een winkelmandje verplicht. Betaal zo veel mogelijk met PIN, bij voorkeur contactloos. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op. Kom niet als je corona gerelateerde klachten hebt zoals neusverkoudheid, hoesten, loopneus, e.d., annuleer dan op tijd je winkelbezoek via de afspraakbevestiging.

Geniet van je kringloopervaring en tot ziens in de winkel!