Nieuws

Terug naar alle nieuwsberichten

Nieuwe locatie en naam voor Bis-Bis Sittard

5 juni 2019

BisBis, het kringloopwarenhuis van Sittard, verhuist van de Milieuparkweg naar Rijksweg Zuid. Het nieuwe pand wordt vrijdag 14 juni officieel geopend. Op het nieuwe adres krijgt het kringloopwarenhuis ook een nieuwe naam: Het Goed kringloopwarenhuis. De oude winkel is nog tot en met zaterdag 8 juni geopend. De laatste twee dagen kan iedereen hier profiteren van 50% leegruimkorting op het gehele assortiment, uitgezonderd kleding.

(foto van de winkel in opbouw, dd 5-6-2019)

Feestelijke opening 14 juni

Het nieuwe pand wordt vrijdag 14 juni om 10.00 uur feestelijk geopend in aanwezigheid van wethouders Kim Schmitz (GroenLinks), Felix van Ballegooij (SP), Leon Geilen (GOB) en Pieter Meekels (GOB), Het Goed-directeur Willem van Rijn en nieuwe filiaalleider Sonja Jansen-Strijkers. Inwoners van Sittard en Geleen zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Er is een hapje en een drankje en alle gasten kunnen direct een kijkje nemen in de nieuwe winkel.

Leegruimkorting op 7 en 8 juni

De oude vestiging aan de Milieuparkweg 13 is tot en met zaterdag 8 juni geopend. Tot en met de laatste dag kunnen op het oude adres nog herbruikbare spullen worden ingeleverd. Vanaf maandag 3 juni kunnen deze spullen ook al naar het nieuwe onderkomen aan de Rijksweg Zuid 208 worden gebracht. Én als afscheidsactie krijgen bezoekers op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 50% leegruimkorting op alle goederen, behalve kleding.

‘Het is allemaal veel gemakkelijker geworden’

Theo Stassen, regiobedrijfsleider Het Goed Limburg, licht de veranderingen graag even toe: “Op de nieuwe locatie kunnen we veel efficiënter en daarmee veel prettiger werken. Ook voor onze klanten is het veel prettiger. We hebben ruimere parkeerplaatsen. De ontvangstplek waar mensen hun spullen kunnen brengen is veel ruimer. Je hoeft er niet op elkaar te wachten. En we krijgen een prachtige nieuwe winkel met een winkeloppervlak van ruim 1.400 vierkante meter voor nog meer winkelplezier. Wie moeilijk ter been is, kan veel gemakkelijker de hele winkel bezoeken. De verhuizing biedt écht alleen maar voordelen. En waar we nu nog met zo’n 45 mensen werken, denken we dat in twee jaar te kunnen opschalen naar 60 à 70. Samen met onze meewerkende partners willen we nog meer mensen dat opstapje geven richting betaald werk, daar doen we het voor! Samen maken we Het Goed.”

De werkzaamheden zijn in volle gang, een kleine impressie:

.
.
.
.
.