Nieuws

Terug naar alle nieuwsberichten

25% korting en sparen voor nog meer korting

29 september 2017

Goed doen wordt beloond!

Vanaf 30 september is het groot feest in onze winkels. We vieren onze 25e verjaardag en dus trakteren we de hele week op EXTRA korting en kun je sparen voor nog meer korting.

Goed om te weten…
Van elk besteed bedrag bij Het Goed doneren wij tijdens de feestweek van 30 september t/m 7 oktober, 0,25 eurocent aan Stichting Jarige Job. Én van de speciaal voor deze feestweek ontworpen vlaggenlijn gaat 1 euro naar Stichting Jarige Job. Lees hier waarom wij doneren.

Na de feestweek maken we bekend hoeveel we samen met jouw hulp mochten schenken aan Stichting Jarige Job.

Welke kortingen mag je verwachten …

dag ………. datum ………. welke producten
dinsdag 3 oktober op alle elektronica
woensdag 4 oktober op alle sportartikelen en speelgoed
donderdag 5 oktober op alle bedden, bedtextiel en verlichting
vrijdag 6 oktober op alle kookaccessoires en servies
zaterdag 7 oktober op alle woonaccessoires en schilderijen

*voor Zaanstad en Roermond geldt deze korting ook op zondag 1 oktober.

De vestiging van Het Goed in Hoogvliet, Goed Gekleed, verkoopt alleen kleding. Voor deze winkel geldt een aparte kortingsreeks in die week.

dag ………. datum ………. welke producten
dinsdag 3 oktober op alle tassen
woensdag 4 oktober op alle kinderkleding
donderdag 5 oktober op alle dames en herenkleding
vrijdag 6 oktober op alle jassen
zaterdag 7 oktober op alle schoenen

 

Sparen voor nog meer korting

Koop je in deze feestweek voor minstens 10 euro in onze winkel, dan ontvang je een stempelkaart. De kassamedewerker geeft je direct een stempel. Voor elke besteedde 10 euro ontvang je 1 stempel. Een volle stempelkaart geeft recht op 10 euro korting. De stempel spaaractie loopt door tot 30 november.

Ook als je ons iets komt brengen, ontvang je gedurende de feestweek een stempelkaart. Op deze stempelkaart alvast een stempel als dank voor de gegunde goederen.

Voorwaarden

Een volle spaarkaart met daarop 10 stempels, geeft recht op 10 euro korting. Kaarten zijn niet inwisselbaar tegen contanten en kunnen alleen als geheel bedrag worden besteed. Alleen volle stempelkaarten zijn geldig, dus zorg dat elke stempel die je ontvangt op de kaart gezet wordt. Stempels op kassabonnen tellen niet mee. Een volle stempelkaarten kun je inleveren tot uiterlijk 31 december 2017.