Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? Wij zijn er blij mee.

Ophaalafspraak maken

Modellen gezocht voor Het Goed

Winkel jij graag bij Kringloopwarenhuis Het Goed en lijkt het je leuk om model voor 1 dag te zijn? Lees dan snel hieronder verder!

Voor een fotoshoot op dinsdag 23 mei (14:00 – 20:00 uur) zijn wij op zoek naar enthousiaste klanten die voor onze camera willen staan. Achter de schermen zijn we druk bezig om Het Goed in een nieuw jasje te steken, en hierbij horen ook nieuwe foto’s. Met échte klanten in onze winkels, zoals jij! Het Goed Zoetermeer zal in dit geval de fotolocatie zijn.

De foto’s worden gebruikt voor de online en offline communicatie van Het Goed. Je kunt hierbij denken aan onze social media en website, maar ook aan de flyers en posters in onze 31 kringloopwarenhuizen. Je zult op heel veel plekken verspreid door het land te zien zijn: hoe leuk is dat?!

Naar wie zijn we op zoek?

Voor de fotoshoot op dinsdag 23 mei zijn we op zoek naar de volgende modellen (geen ervaring vereist!):

  • Mensen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar.
  • Eén ouder/verzorger (30-40 jaar) en één kind (6-10 jaar) 
  • Voor beiden geldt: winkelen graag bij Kringloopwarenhuis Het Goed

Vergoeding fotoshoot

We vinden het natuurlijk te gek dat je voor onze lens wilt staan en daarvoor willen we je graag bedanken. In ruil ontvangt ieder model 100 euro shoptegoed van Het Goed. Uiteraard wordt het eten en drinken gedurende de dag geheel  verzorgd. Reiskosten worden niet vergoed.

Aanmelden voor fotoshoot

Enthousiast geworden en wil je je graag opgeven voor deze fotoshoot op dinsdag 23 mei? Stuur dan even een mail naar communicatie@hetgoed.nl met hierin je naam, leeftijd, telefoonnummer, een portretfoto en foto van top tot teen.

We gaan zo snel mogelijk een selectie maken en zullen dan contact opnemen met de uitgekozen modellen. Zit je niet tussen de selectie? Dan zullen we je persoonsgegevens uit onze database verwijderen.