Nieuws uit Leidschendam

Terug naar alle nieuwsberichten

Het Goed Leidschendam-Voorburg gaat sluiten

23 augustus 2019

Na bijna negen jaar sluit Het Goed Leidschendam-Voorburg zijn deuren. Zaterdag 9 september is de laatste dag dat er in deze vestiging van het kringloopwarenhuis nog gewinkeld kan worden. Op andere plaatsen in Zuid-Holland (zoals Vlaardingen, Schiedam en Hoogvliet) blijft Het Goed gewoon geopend.

Sinds bekend werd dat het gebied aan de Star in aanmerking kwam voor verdere projectontwikkeling, heeft Het Goed naarstig gezocht naar een andere geschikte locatie in Leidschendam-Voorburg. Helaas heeft die zoektocht naar een nieuw pand niet het gewenste resultaat opgeleverd, waardoor Het Goed heeft moeten besluiten de deuren van de huidige locatie te sluiten. De kringlooporganisatie blijft op zoek naar geschikte panden in de regio, om haar missie -werk maken door hergebruik- alsnog invulling te geven.

Wie herbruikbare goederen wil inleveren, kan hiervoor nog tot en met vrijdag 23 augustus terecht bij Het Goed Leidschendam-Voorburg. Tot en met deze dag worden goede herbruikbare spullen ook nog thuis opgehaald. De thuisbezorgservice voor de laatste aankopen bij Het Goed Leidschendam-Voorburg gaat door tot en met zaterdag 7 september.

‘Samen maakten we Het Goed Leidschendam-Voorburg’

Het Goed dankt alle mensen die de afgelopen negen jaar hun spullen naar De Star 9 hebben gebracht. Samen met alle kopers hebben zij ervoor gezorgd dat een groot aantal mensen werkervaring heeft kunnen opdoen, om uiteindelijk een grotere kans te hebben om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. ‘Samen maakten we Het Goed Leidschendam-Voorburg’ is dan ook de afscheidsboodschap: trots op wat Het Goed de afgelopen 9 jaar, samen met haar klanten en partners, heeft kunnen betekenen op het gebied van mens en milieu. Tot zaterdag 9 september 16.00 uur is iedereen nog van harte welkom in het kringloopwarenhuis in Leidschendam-Voorburg.