Leuk dat je mee wilt doen ...

Kunstmanifestatie KunstiGoed

Hartelijk dank voor het invullen van het formulier. Wat leuk dat je mee wilt doen.

Maak nu je aanmelding compleet

Stap 2 is dat je een aantal foto’s upload van je kunstwerken met een introductieverhaal bij je kunstwerken. Dit maakt je aanmelding compleet.  Stuur je foto’s en promo informatie naar KunstiGoed@hetgoed.nl

Vergeet niet duidelijk je gegevens erbij te vermelden, zodat we goed de koppeling tussen de aanmelding online en de email kunnen maken. De foto’s zijn belangrijk als de kunstcommissie in januari gaat beslissen over wie mogen deelnemen aan deze unieke kunstmanifestatie. Daarnaast worden de foto’s en het introductieverhaal gebruikt voor de online presentatie van alle kunstenaars in aanloop naar het evenement. Zonder introductieverhaal is er geen promotie mogelijk.

Het vervolg

In januari zal de kunstcommissie een selectie maken wat betreft de deelname. Er zijn 35 plekken beschikbaar. Voor eind januari 2020 krijgt iedereen bericht over de geselecteerde kunstenaars.

En ben je geselecteerd dan ontvang je van ons de definitieve bevestiging, een factuur van 50 euro voor deelname en andere benodigde informatie voor het evenement op zaterdag 7 maart 2020.

 

Met vriendelijke groet,

Team KunstiGoed Emmen

 

Het Goed kringloopwarenhuis is gevestigd aan de Kaptein Grantstraat 24, 7821 AR Emmen.