Samenwerken is belangrijker dan ooit

Onze partners

De 26 kringloopwarenhuizen van Het Goed zetten zich elke dag in om gebruikte spullen een tweede leven te geven en mensen aan passend werk te helpen. Om onze doelen te bereiken, werken we samen met partners. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook instellingen, scholen en werkbedrijven.

Wij staan altijd open voor duurzame samenwerkingen. Ook werken we graag mee aan creatieve projecten. Heb jij een duurzaam bedrijf, een maatschappelijk verantwoordelijke organisatie of ben je een creatieve ondernemer? En heb je een idee dat je graag wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om te kijken naar een passende samenwerkingsvorm.

Met veel van onze partners werken we al heel lang samen. Hieronder vind je een overzicht van onze partners en de keurmerken die we hebben gekregen.

  • Ergon: De kringloopwarenhuizen in Eindhoven, Valkenswaard en Geldrop leidt Het Goed samen met Ergon. Deze organisatie begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar regulier werk.

Ergon RGB claim onder

  • Irado: Irado is een regionale speler op het gebied van afvalinzameling, groenonderhoud en reiniging. Het Goed en Irado zijn met elkaar eigenaar van de kringloopwarenhuizen in Vlaardingen en Schiedam.logo-irado-rgb_lr

 

  • WSD: Het kringloopwarenhuis in Best, Boxtel en Schijndel is een samenwerking tussen Het Goed en WSD. Deze organisatie begeleidt mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

logo-wsd-jpegnew

    • Concern voor Werk: Dit bedrijf beschikt over gevarieerde arbeidsplaatsen voor mensen die extra begeleiding nodig hebben. Het Concern voor Werk werkt onder meer samen met Het Goed Emmeloord.

concern-voor-werk

 

  • De Inclusief Groep: Deze instelling begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Wie een WAO-, WWB-, WW- of Wajonguitkering heeft, kan bij Het Goed in Harderwijk werkervaring opdoen via de Inclusief Groep.

Groep

 

  • Baetsen Containers: Samen met Baetsen Containers beheert Het Goed Best de milieustraat van de gemeente Best. Doel is om gebruikte spullen niet als afval te zien en in te zetten op zoveel mogelijk hergebruik.baetsen

 

  • Pameijer: Deze zorginstelling ondersteunt mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. In Hoogvliet runnen Pameijer en Het Goed gezamenlijk de winkel Goedgekleed, waar alleen kleding en schoenen worden verkocht. Cliënten van Pameijer sorteren de kleding die binnenkomt in het magazijn en werken in de winkel.logo-pameijerx2

 

  • Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland: In 2016 ontving Het Goed van de branchevereniging het BKN keurmerk 100% Kringloop!. Daarmee heeft Het Goed aangetoond op een professionele, veilige en verantwoordelijke manier met mensen en materialen om te gaan.

 

 

  • Prestatieladder Sociaal Ondernemen: Dit keurmerk hebben we in 2012 ontvangen omdat we ons dagelijks inzetten voor mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Wij geven zo iedereen een kans op het vinden van passend werk. Het PSO-keurmerk is onderverdeeld in 3 niveaus. Daarvan hebben wij het hoogste niveau (niveau 3) bereikt. Hierdoor behoren we in Nederland tot de koplopers op het gebied van sociaal ondernemen.

pso-prestatieladder