Nieuws uit Hoogeveen

Terug naar alle nieuwsberichten

Merci en bloemen voor Het Goed

6 februari 2019

Project Jupiter 57 is succesvol afgerond!

Maanden stond het huis aan de Jupiter 57 in Hoogeveen te koop. Een woning die door oudere mensen was bewoond en waarin de tijd even leek te hebben stil gestaan. Potentiele kopers zagen in de lege woning geen potentie en verkoop bleef uit. Door een mooie samenwerking tussen Makelaardij Hentelaar en Het Goed is de woning nu verkocht. Blijdschap bij de verkopers en daarvoor bezorgden ze bloemen en een grote doos Merci bij Het Goed in Hoogeveen.

Spullen uit de winkel

Het verzoek van Makelaardij Hentelaar aan Het Goed was om de woonkamer van het huis representatief in te richten. Bij Het Goed komen dagelijks goede herbruikbare spullen binnen. Uit het aanbod van dat moment werd door een team van Het Goed een mooie selectie gemaakt. Daarmee werd de woonkamer van het huis opnieuw ingericht en werden er nieuwe foto’s gemaakt voor de presentatie van de woning. Resultaat; een mooi gestylde woonkamer, klaar voor de verkoop.

Geslaagd

En het project is geslaagd! De woning is onlangs verkocht. Verkopers blij, makelaar blij en het team van Het Goed trots. Ze hebben hier samen met de makelaar met heel veel plezier aan gewerkt. Volgens filiaalleider Lydia Rietveld smaakt zo’n mooi en uitdagend project naar meer. Ook Makelaardij Hentelaar kijkt terug op een geslaagd project.