Activiteit in Hoogeveen

Terug naar alle activiteiten

Repair Café

| Hoogeveen

Repareren is altijd te proberen

Lukt zelf repareren niet, dan is er zaterdag 23 februari van 11 tot 3 weer een Repair Café bij kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen. De vrijwilligers van het Repair Café proberen, zoals elke laatste zaterdag van de maand, samen met u de meest uiteenlopende kapotte artikelen te repareren. Bijv. schemerlampen, weerstations, naaimachines, kleding, strijkijzers, broodroosters, warmhoudplaatjes, stofzuigers, wekkerradio’s, kruimeldieven en boormachines. Als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, wilt u dan de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? En de oude rits verwijderen als het u zelf niet lukt een nieuwe rits in te zetten en een nieuwe rits meenemen?

Om te voorkomen dat klanten erg lang moeten wachten voor ze aan de beurt zijn, kunt u één – schoon – product meenemen. Heeft u nog iets dat u graag gerepareerd wilt hebben, dan kunt u zich daarna opnieuw melden bij één van de gastvrouwen.

Reparatie of advies is gratis, maar als u tevreden bent ontvangt het Repair Café graag een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.


Evenementgegevens

  • Datum: