Nieuws uit Deventer

Terug naar alle nieuwsberichten

Wildbrei-actie bij Het Goed Deventer

28 februari 2017

Meters breien voor Voedselbank, update 28-02

breien1In Deventer bij kringloopwarenhuis Het Goed is de hele maand februari door een enthousiaste groep dames flink gebreid. Het doel van de actie is een zo lang mogelijke sjaal te breien waarbij, voor elke meter die de dames breien, €2,50 door Het Goed Deventer wordt gedoneerd aan Stichting Voedselbank Deventer e.o.

De wildbrei-actie is inmiddels afgerond en de teller staat op 277 meter gebreide sjaal. Hiermee is een bedrag van ruim 690 euro bij elkaar gebreid. Het Goed Deventer heeft deze prachtige donatie overhandigd aan de Stichting Voedselbank Deventer e.o.  Wat begon als kleine brei-actie is uitgegroeid tot een wildbrei-actie en een mooie hulpactie voor de Voedselbank.

Mee-breiers

breien2Iedereen die het leuk vond heeft de afgelopen maand in de koffiehoek bij Het Goed kunnen mee-breien. Het Goed zorgde voor genoeg herbruikbare wol en er wordt dagelijks onder het genot van een kopje koffie gezellig aan de sjaal gebreid. Een dank je wel aan al deze mee-breiers is zeker hier op zijn plaats.

breien5Bijzondere bestemming

De sjaal zelf krijgt ook een bijzondere plaats. Eén van de grote bomen voor de winkel van Het Goed zal tijdelijk met de sjaal worden ingepakt. Tijdens de uitreiking van de waarde cheque is ook deze boom te bewonderen.

 

Lees hier meer Goede Verhalen.