• Openingstijden rond de feestdagen (Deventer)

  € ,-

  Maandag 24 december zijn we geopend van 9.00 tot 17.00 uur. 1e en 2e Kerstdag zijn we gesloten. Maandag 31 december zijn we geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Nieuwjaarsdag zijn we gesloten. Het Goed Deventer wenst je fijne feestdagen !!!!!!

 • Pakjesavond 17.00 gesloten !!! (Deventer)

  € ,-

  5 December sluiten wij de winkel om 17.00 uur. Dan kan iedereen die pakjesavond wil vieren, mooi op tijd thuis zijn. Zien we je donderdag om 9.00 uur weer?  

 • William wordt eervol 2de bij de verkiezing van de ‘Roos van Elisabeth’ (Deventer)

  € ,-

  Donderdag 29 november jl. vond bij Dimence in Deventer de uitreiking plaats van de Roos van Elisabeth. Deze onderscheiding van het Elisabethfonds wordt jaarlijks toegekend aan mensen of organisaties die zich op bijzondere wijze verdienstelijk maken op het terrein van maatschappelijke integratie van (ex-)psychiatrische patiënten. Prachtig compliment Onder de genomineerden dit jaar was ook collega […]

 • Het Goed Deventer nu ook op zondag open !!!! (Deventer)

  € ,-

  G O E D N I E U W S Zoek je een leuke invulling voor je zondag? Het allerleukste kringloopwarenhuis van Deventer is vanaf 2 december elke zondag geopend van 12.00-17.00 uur! Tot zondag!

 • Voorlezen bij Het Goed Deventer (Deventer)

  € ,-

  Deze week is het de Kinderboekenweek. Nu zijn er natuurlijk volop kinderboeken te vinden bij ons, maar toch lichten we het kinderboek er even extra uit. Dit middels 2 voorleesmomenten. Zaterdag 13 oktober, om 11.00 en om 13.30 zal er bij ons in de winkel voorgelezen worden. Kom je ook??

 • Verandering openingstijden Het Goed Deventer (Deventer)

  € ,-

  Vanaf zaterdag 1 september zijn we iedere zaterdag van 9.00 tot 18.00 geopend !!!!!!

 • Zaterdag 19 mei GEEN repair-cafe Het Goed Deventer (Deventer)

  € ,-

  Anders dan je gewend bent, is er komende zaterdag 19 mei (de 3e zaterdag van de maand) GÉÉN Repair-cafe bij Het Goed in Deventer. De eerstvolgende vindt plaats op zaterdag 16 juni. Daarna heeft Repair-cafe zomerstop, en zijn ze zaterdag 15 september weer aanwezig bij ons.  

 • Het Goed Deventer, Hemelvaartsdag gesloten (Deventer)

  € ,-

  Donderdag 10 mei, is het Hemelvaartsdag. Dan is onze winkel gesloten. Vrijdag de 11e ben je gewoon weer welkom.

 • Openingstijden feestdagen (Deventer)

  € ,-

  1e & 2e Kerstdag, en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Alle andere dagen ben je gewoon van harte welkom. We wensen je fijne feestdagen.    

 • Bereikbaarheid Het Goed Deventer op 26 & 27 mei (Deventer)

  € ,-

  Zoals je waarschijnlijk al ervaren hebt, is men bezig met het Hanzetraject. Ons bereiken is ietwat lastig, maar dat ligt buiten onze macht, sorry… Maar komende vrijdag t/m zondag ligt het kruispunt Zutphenseweg/Hanzeweg er volledig uit. Mocht je uit de richting Epse/Gorssel/Eefde/Zutphen komen, dan wordt je omgeleid. We zijn dus gewoon bereikbaar, alleen vrijdag en […]

 • Het Goed Deventer geopend met Goede Vrijdag (Deventer)

  € ,-

  Komende vrijdag, Goede Vrijdag zijn wij gewoon geopend van 9.00 tot 18.00. Je bent dus gewoon welkom voor een rondje avontuurlijk winkelen.

 • Vacature vrijwilliger boekenafdeling Het Goed Deventer (Deventer)

  € ,-

  Ons team is per direct op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor onze boekenafdeling. We zoeken iemand die minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar is om ons boekenteam te ondersteunen. We denken aan iemand die het leuk vindt het winkelaanbod actueel te houden en van nieuwe titels te voorzien. We zoeken iemand die zorgvuldig kan […]